Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek olyan nő, akibe sorra beleszeretnek a férfiak?
Legyél gyönyörű szép, emellé persze kedves és nel egyél olyan buta mint a faék. Ennyi.De ha már iszonyú szép vagy és kedves a természeted bárkit megkpahatsz kb.
Én egyszer láttam az utcán egy gyönyörű nőt,de tényleg olyan gyönyörű volt,hogy ilyet még képen se láttam,természetesen volt szép semmi plasztik fej,nem agyon sminkelt,magas volt,vékony,nőies,hosszú zőke haj,fehér bőr,tökéletes arc.Pont előttem sétált én mögött ballagtam és csodáltam (nő vagyok) ,az összes férfi úgy forgolódott utána,míg el nem váltak útjaink az alatt a pár perc alatt 2!!!! férfi állt meg és ment hozzá,hogy elismerje milyen szép és talán még randit is akrhattak ,mert mindig láttam,hogy rázta a fejét a lány. És ezek férfiak mind nagyon nromálisan néztek ki,tehát nem az ,hogy iylen tahó csövesek mentek hozzá.
A kommentedből átjött, hogy beesik az eső az orrodba: "a barátaim közt több MENSA tag vaN" - de te nem vagy az! Attól te még nem leszel okos, ha MENSA tagok nyakán lógsz egész nap, az IQ-t nem lehet cseppfertőzéssel elkapni :D
Javíts az oráltechnikádon, hamar lesz egy csomó hódolód!
Valószínűleg sokkal értelmesebbek azok az embere az élet terén, és tapasztaltabbak is, akik neked kellenének de te nekik nem.
Egy könyv, vagy tudomány, vagy IQ, vagy diploma , nem jelent semmit az élet terültén, olyan szinten, hogy emberismeret, meg az a nagybetűs élet.
Ha önmagadat adod (legegyszerűbb); akkor csak az szeret beléd, akire neked is szükséged van. Vagy pl amikor nem görcsölsz rá, egyszercsak megérkezik egy társ; pont meglepiből, amikor nem számítasz rá.
Egyébként pl ha hiszel a sorsban, akkor majd van rá nagy esély, hogy megérkezik hozzád az az ember az életedbe, akivel boldogok tudtok lenni együtt.
De amúgy szal még tényleg, ha nem görcsölsz rá; akkor jobb lesz a kisugárzásod is, vonzóbb leszel.
Pl ha azt sugárzod magadból kifelé, hogy elégedett vagy önmagaddal (de nem átesve a ló tuloldalára, tehát nem elfajulva beképzeltségik) , na szal akkoris tudsz vonzobb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!