Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondhatta ezt a barátpm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondhatta ezt a barátpm?

Figyelt kérdés

nem egy nagy probléma, csak megmaradt bennem az eset és kíváncsi vagyok valaki tudja-e mi áll emögött.

pár évvel ezelőttig úgy öltöztem, hogy bár csinosan, a ruháim mindent takartak, sosem mentem kirívó öltözetben utcára. a barátom hatására ebből azóta kicsit visszavettem mivel többször is jelezte, hogy neki tetszene ha például cicanadrágban vagy mély dekoltázsú felsőben lennék így nagyrészt miatta ma már hordok ilyeneket is. viszont egyik nap elkezdte nekem mondani, hogy az egyik lány munkatársa

milyen rendes, sosem kirívó a külseje, mindig hosszú laza ruhákba öltözik, biztos mert nem akarja hogy bámulják, milyen ritka az ilyen lány a mai világban... stb. eleve feszült a hangulat köztünk mostanában, ráadásul kicsit olyan szemrehányóan is mondta, mintha ezzel nekem akarna jelezni valamit.

mindketten huszonévesek vagyunk.

2019. jún. 16. 08:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Az is lehet csak téged akar idegesíteni,mivel feszült otthon a helyzet és ismer annyira,hogy tudja mivel tud odaba##szni.Attól is függ mi okozza nálatok a feszül helyzetetet.Vagy egyáltalán nem gondol bele abba,hogy azzal hogy a női kollégát ajnározza otthon,azzal felkelti a gyanùt,hogy tetszik neki valaki más,jobban,mint a barátnő.

És persze az is lehet,hogy tetszik neki a csaj,bár ha lenne esze,akkor ilyenkor inkább mélyen hallgatna,mintsem elárulja magát.

2019. jún. 16. 08:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet rajott, hogy hiaba tetszel neki jobban ha kihivoan oltozkodsz, viszont mas ferfiaknak is jobban megakad rajtad a szemuk
2019. jún. 16. 11:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy te majom, miattad oltozok igy! Es ezt vezesd le neki is, ahogyan nekunk.

Amugy ez kisertetiesen emlekeztet ennek az esetnek a noi verziojara, amikor betorik a vad ferfit, de aztan uncsi lesz. A baratodat izgatta a kihivo oltozek, talan picit dicsekedni is akart veled, de kozben meg beindult a birtoklasi oszton. Talan meg idoben le tudod allitani ezt a folyamatot.

2019. jún. 16. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!