Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Évekóta kollégák vagyunk.Sokkal többet jelentünk egymásnak mint barát.Én lány Ő fiu.

Szerelmes lettem ebbe a pasiba,de félek ha elmondom elveszítem.Tudom hogy ő is többet érez,és lehet hogy ő is ugyan így vívódik mint én.Par napja volt egy beszélgetésünk.

Azt kerdeztem :

Mit tudok én neked adni?

Válasz:

Megnyugvást,és sokszor tanácsot.

Ha ilyet mond egy ferfi,reménykedhetek hogy szerelmes?

2019. jún. 13. 07:33
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Kapcsolatban van, hogy nem mertek nyíltan beszélni az érzéseitekről?
2019. jún. 13. 08:21
 2/37 A kérdező kommentje:
Igen.Mindketten
2019. jún. 13. 08:23
 3/37 anonim ***** válasza:
Akkor itt a baj. Szerintem ha tisztában vagytok saját magatokkal el kellene engedni a múltat. Itt már nem szexuális vonzalmakról írsz, hanem érzelmekről. Persze az más, ahol család és feleség van. Ott azért nehezebben lép az ember, esetleg jobb esetben energiát fektet a megmentésbe még mielőtt megcsalná a feleségét. De egy kapcsolatban ahol csak egyszerűen elmúltak az érzelmek és nem működik...csak a saját éveiteket pazaroljátok.
2019. jún. 13. 08:33
 4/37 A kérdező kommentje:

Én elengedném a multat.Az a kerdesem,h Ő is ezt érezheti?

Ezert tettem fel a kérdést

2019. jún. 13. 08:44
 5/37 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szerelmes, viszont, ha te sem vagy az, szakíts a pároddal..és ne csak akkor, ha a kollégád is dobja a csajt.
2019. jún. 13. 08:51
 6/37 A kérdező kommentje:

Én valófélben vagyok.

Szerinted Ő nem szerelmes?

2019. jún. 13. 09:03
 7/37 A kérdező kommentje:
Mindent tudni akar rólam.Szerelmes dalokat küld.Biztos pont vagyok az életébe.
2019. jún. 13. 09:04
 8/37 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Szerintem biztosan vannak érzelmei az irányodba, de nem biztos, hogy elengendő, hogy feladjon mindent. Én mindenképp nyíltan beszélnék vele. Ha ezt nem teszed meg nem haladtok semerre.
2019. jún. 13. 09:05
 9/37 A kérdező kommentje:

Nem szeretnek beleronditani a kapcsolataba.Ezert is tartok távolsagot.

Csak azt szeretném hogy boldog legyen

2019. jún. 13. 09:06
 10/37 A kérdező kommentje:

Nyiltan nem szeretném felfedni magam.Legjobb baratom,és bizalmasom

Félek hogy elveszíthetem.

Ezert fordultam ide.Mert ha Ő is szerelmes,akkor mernék apró jeleket küldeni amivel rá vezetném hogy mit érzek iránta

2019. jún. 13. 09:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!