Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha hiányzik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha hiányzik? Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés

Inkább tini kategória lenne, de felnőtt emberek vagyunk. Ismerkedtem egy férfival, de azt mondta nem tudja mit akar velem kapcsolatosan ezért békén hagyom.

Ha kerestem az volt a baja ha nem kerestem az volt. Utóbbi időben egyre inkább letojt ami után én elkezdtem keresni mert szóvá tetté, viszont én azért nem kerestem mert olyan a munkája és úgyse tudja felvenni.

Egyik este nálam aludt, szeretkeztünk, este is reggel is, a ruhája nálam maradt. Másnap megkért töltsem fel a telefonját, megtettem azutáni nap azt mondta vigyem el a ruháját a barátjának, már akkor sem akart velem találkozni. Végül találkoztunk, bemutatott aznap a testvérének és családjának és aztán változott vele a világ. Nem tudom mire vélni, úgy hiszem a viselkedésemmel nem volt gond, és azt érzem talán van neki más esetleg. Hiányzik , én mondtam neki hogy nem fogom zaklatni és tisztelem annyira a döntését illetve saját magam is hogy nem futok olyan szekér után ami nem vesz fel

2019. jún. 12. 16:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Neki ízlik veled a szex, csak a kötöttségek nem. Komolytalan, hagyd is!
2019. jún. 12. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!