Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van különbség a törökök meg a magyarok között?
Figyelt kérdés
Egy barátnőmmel gondolkozunk ezen.
Hogy miért van az hogy a török párok szinte csak közös képeket tesznek ki, vagy legalábbis sok a közös instagram profil esküvői képekkel stb.. és a magyaroknál ez nem annyira elterjedt
A magyarok nem büszkék a párjukra?
2019. jún. 11. 12:33
1/10 anonim válasza:
A muszlimoknál kb egy senki vagy, ha nem vagy házas fiatalon. Úgyhogy mutogatják magukat, nehogymár a szomszéd csúnyán nézzen rájuk.
2/10 A kérdező kommentje:
A szomszéd akkor is látja őket ha nem tesznek fel képet..
2019. jún. 11. 12:36
3/10 anonim válasza:
#2 de az instagram követők nem👌🏻
4/10 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi kulonbseg. Magyarorszagon is allandoan posztolgatnak a parok mindenfele #couplegoals jellegu hashtagekkel :'))
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy te hol élsz, de nekem az ismerőseim nagy része ahogy párt talál, ész nélkül tölti fel a közös képeket mindenhová. Közös nyaralás, hónapforduló, évforduló, első közös karácsony, boldog szülinapot szerelmem, eljegyzés, esküvő, gyerekkel készült családi képek, stb stb.
6/10 A kérdező kommentje:
én annyira nem látom magyaroknál. de persze itthon is van rá példa. de nem csak a képekről van szó meg a közösségi médiáról hanem nekem úgy tűnik ott jobban megbecsülik egymást
2019. jún. 12. 08:55
7/10 anonim válasza:
Különbség? Nagyon is jól megfér egymással a két diktatúra népe...
8/10 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy nem fernek meg
Azt irtam mashogy fejezik ki a parjuk irant az erzeseiket. Illetve a torokok kifejezik (meg az ilyesmi nepek) a magyarok meg nem nagyon. Es nem politikai vitat szeretnek nyitni mielott folytatnad ebbe az iranyba a valaszaidat.
2019. jún. 13. 19:15
9/10 Brigol20 válasza:
Sokkal buszkebbek a parjukra, csaldjukra, nagyon csaladcentrikusak, imadjak egymast.. 🤷🏼♀️🙂
10/10 A kérdező kommentje:
Igen en is igy latom es szerintem ez nagyon szep. 😊🙏
2019. jún. 15. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!