Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ti hány éves kortól éreztétek azt, hogy már nem a bulizás és haverok életetek fő célja?
4 éves koromtól kb...
INTP személyiség vagyok. Aztán úgy évesen azt is éreztem, hogy nagyon kevés nőt lehet komolyan venni. Na meg már előtte, hogy az E-vel kezdődő személyiségeket szeretik a nők, akik sírnak majd az E-s jellemzők miatt.
Hát bár én nő vagyok de szintén INFJ így nem tudok mit mondani. De a párom sokat ment buliba a 18 - 23 éves kora között. Csajozott bulizott. Persze nem talajreszegre itta magát. De ment rendesen. Találkoztunk azóta teljesen megváltozott. Buliban sem volt és ez az ő döntése volt nem én kényszerítettem.
Nekem azt mondta hogy a buli jó volt kiélte magát de neki is a tartós kapcsolat a fontos egy társ csak éppen nem találta meg a csajok között. Ezért jött ment.
Úgyhogy szerintem egy férfi akkor változhat meg ilyen téren ha szeret valakit.
Egyébként INFJként elmondhatom nem egyszerű az élet :DD
Tipikus támadó hangvételű, mások kitúrásával/lejáratásával pozícióba kerülni szándékozó írás...
Na ilyenkor örülök, hogy sosem voltam/leszek "extrovertált". Ezt a mentalitást inkább elkerülném.
0. Sosem volt az a célom. :D
Van pár barátom, ők fontosak, de egyikünk sem degenerált drogos bulizós. Nálunk a buli az jó kaját, társasjátékot meg ilyeneket jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!