Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy elhidegültök a pártoktól?
Sziasztok!
Lassan 3 éve vagyok együtt a barátommal, az elejétől kezdve távkapcsolat volt, mivel a lakhelyunk és az egyetemünk is messze van egymástól. Mindig minden klappolt, nem veszekedtunk sokat megbeszéltük a problémákat is. A nyár végétől kB decemberig volt egy nehezebb időszak a kapcsolatunkban amikor kevesebbet beszéltünk (barátom allamvizsgazott ebben a félévben, főként emiatt) de igyekeztünk tartani a kapcsolatot. Ezután elkezdett feltekenskedni is, ami rá sosem volt jellemző. Volt még több dolog is amiket nem részletezek, de úgy érzem ott bennem eltort valami. Egyre inkább távolinak érzem magam tőle, pedig nagyon igyekszik a kedvemre tenni, mert az is probléma volt hogy nem nyitott azok felé a dolgok felé amit szeretek. És tényleg azt látom hogy ki teszi a lelket, hogy azt az 5 hónapot "visszaadja". De úgy érzem nem érzek semmit iránta. Szeretem mint ember meg barát, de nem mint Partner. A szex továbbra is jo és szívesen vagyok vele, de ugyerzem magam mint aki kihult érzelmileg. Nem szeretnék szakítani, mert szeretném ha lenne jövőnk együtt, csak nem tudom most mit tegyek.
20L
Kb 8eve tortent h teljesen elhidegultem a partoktol, azota szavazni sem mentem el, nem olvasok hireket es mar tvm sincs. Semmilyen kampanybeszed nem hat meg, kemenyen ellenallok a politikanak es most igy nekem nagyon joooo.
Ami a parodat illeti, a tavkapcsolatnak akkor van ertelme ha osszekoltozesben csucsosodik ki es kozosek lesznek a hetkoznapjaitok. Teljesen ertheto h egy ido utan nem eleg kapocs koztetek a hetvegi randizgatas. Ez igy nem tart sehova.
Tavkapcsolat véleményem szerint 1 esetben működhet, egy több éves párkapcsolatban, több éves együttélés után.
Az talán kibirja a távolságot.
Nem is értem... mi értelme van, egy kvázi idegen emberrel tavkapcsolatba kezdeni?
Szerintem ne pazaroljatok egymás idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!