Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti férfiként hogyan adjátok a nő tudtára, hogy tetszik nektek?
Kinél milyen módon megy ez?
N.
a gesztusok, mint:
nézés, mosoly, figyelmesség, stb..tehát ezek a tipikus dolgok nem
“ tudtára hozás”. Ezek max utalások, hogy valaki szimpatikus és vagy veszi a másik fél, vagy nem.
A “ tudtára adni” mást jelent.
Fel kell ütni a szótárat és egyből világosság gyúlik.
“Tudomásra hozni “ lehet verbálisan és non-verbálisan is. Én erre kérdeztem rá. Gyengébbek kedvéért...
Keresem a társaságát, beszélgetek vele, bokolok neki
Ha nagyon tetszik akkor mar a tudtára adom hamar!
De ha utólag tetszik meg a személyisége (nem űzők 1 éjszakásokat!)
Akkor is ugyan ezeket csinálom, felkeltem valamivel a figyelmét (tudok énekelni gitározni, na meg swindler módon keverem a kártyát 😏😂 szoszerint jo a kézügyességem!) kicsit csipkelodok vele
Kb ezekkel
Hát ha a valóságban a hagyományos flörtölési formák nem mennek neki, vagy esetleg túl direkt, akkor lehet online próbálkozni közösségi felületen.
Itt pl. "belájkolhatod" a profilképét, (ha van több képe is akkor azokat is), Kommentet is fűzhetsz hozzá, vagy Messengeren kérdezhetsz tőle valamit. Ez jó kezdésnek ahhoz hogy beszélgessetek.
Persze itt is van bőven "kanjani" aki bármikor bármire képes egy kis pipihusiért, és képes a nő bármilyen apró-cseprő marhaságának örülni. Mint itt gyk-n. :D
Ezt most férfi szemszögből írtam le, de női szemszögből is működhet. (a "kanjani" részt leszámítva)
Élőben mehet a szemezés, meg a leghelyesebb mosoly villantása. Ha ugyanazt kapom, akkor simán odamegyek, max 1-2 szót dumálunk így elsőre. Ha nem reagál a flörtre, akkor felejtős. Legfeljebb maskor újra szemezek vele, lehet akkor sz.r napja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!