Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belebetegszem. Mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatengedjmarbe kérdése:

Belebetegszem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Volt egy párkapcsolatom. Fél év után összeköltöztünk, óriási volt a szerelem. Mindkettőnk családi háttere kissé zűrös, így jobb is volt elköltöznünk otthonról. Ő nagyon bulizós, meg kevés időnk volt egymásra alapból is (240 órát dolgozok/hó), de amikor lett volna, sokszor inkább a haverjaival ment. Én magamnakvaló vagyok, ha éjjel nem volt otthon, lerágtam a körmeim. Elkezdtem egyre többet beszélgetni a legjobb barátommal, aki férfi. Elkezdtem azt érezni, vonzódok Hozzá, amit a tudtára is adtam és addig mondtam, amíg el nem hitte. Néhány hónap szenvedés után szakítottunk az párommal Ott volt a lehetőség így a legjobb barátommal. Jól indult minden, Nála jobban senki nem érti az érzékeny világomat. De kb 1 hónap után megborultam. Hiányzik a volt párom, az emlékek, az érzések. Szeretem a legjobb barátom, de mintha az a nagy lángolás elmúlt volna. Kivételes ember, nagyon különleges! Félek elveszíteni! Tudja, hogy emészt a múlt. Tele vagyok öngyilkos gondolatokkal. Azt érzem rossz ember vagyok, aki hazudott mindenkinek és nem érdemel kegyelmet az élettől. Nagyon félek a jövőtől. Mit tehetnék?
2019. jún. 4. 16:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném, hogy emberek százai ugranak bele életük során legalább egy olyan kapcsolatba amiről aztán 2 hónap múlva észreveszik, hogy még se jó, de ezen senki nem lesz depressziós.
2019. jún. 4. 19:07
 12/12 A kérdező kommentje:

Ezzel a baráttal az elmúlt évek során többet beszélgettünk az interneten keresztül, mint személyesen. Viszont egy olyan kivételesen jó embert ismertem meg Benne, hogy valószínűleg több ilyennel nem fogok találkozni az életben. De talán mást is beleláttam, mint ami a valóságban ott van. Ugyanolyan jó ember most is, jobbat kívánni sem lehetne, de az a nagy tűz, az a láng, aminek égnie kellene most, nincs meg. Ő racionális, én meg örökös álmodozó, ez mintha nem férne meg igazán. Nagyon jó Vele lenni, ugy tudunk beszélgetni, hogy megszűnik a külvilág létezni.. de valami mégis hinyzik. Talán nem véletlen, hogy annyi éven keresztül voltunk csak barátok.Nem akartam becsapni Őt sohasem! Most mégis sikerült.

A depresszív érzéseket, gondolatokat nem az váltja ki, hogy nem működött egy kapcsolat. Egyrészt elváltak útjaink egy olyan emberrel, akiről azt gondoltam, Ő lesz a jövőm, együtt alapítunk családot és öregszünk meg. Most először éreztem ilyet igazán, mert talán most értem meg erre. Beszélgettünk már a gyerekvállalásról is..

A dolog másik része az, hogy egy olyan barátot húztam bele, akit soha nem akartam elveszíteni. Nem találkoztam még olyan emberrel, aki annyira figyelt volna a szavaira, hogy soha ne bántson meg. Hát Ő éppen ilyen. 9 évnyi nagyon mély és fontos barátságot elengedni egy ilyen hiba miatt.. számomra ezzel jár. Kétségbeeséssel

2019. jún. 4. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!