Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak is szoktak játszadozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak is szoktak játszadozni, hogy látják az üzenetet, és direkt nem írnak vissza csak órákkal később?

Figyelt kérdés
2019. jún. 2. 15:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

7-es

Velem is.

2019. jún. 2. 15:47
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Akkor vagy igazam van és szinte mindenki játszmázik..vagy valami baj van velünk :D Lehet fuckboyokat fogunk ki?
2019. jún. 2. 15:54
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

Párszavas üzenetre azonnal reagálok, de hosszabbakra később szoktam - de nem "taktikából", hanem mert szeretek szépen, kereken, minél több dologra kiterjedve írni.

De akkor is megírom, hogy "majd este írok"

Jajj, de rég kellett ezt leírjam, tiszta nosztalgia.

Szomorú.

2019. jún. 2. 15:59
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én fontos embereknek hosszabbra annyit visszaírok, hogy később megbeszéljük. Ha meg tudtam nézni, ezt is meg tudom írni. Aki meg nem fontos, azt lesz-rom.
2019. jún. 2. 20:25
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Bizony hogy szoktak! Épp a minap mesélte egy barátom, hogy pontosan ezt szokta csinálni. 30+ éves! Nem értem mire jó ez.
2019. jún. 2. 21:32
 16/20 A kérdező kommentje:

Arra jö hogy letiltottam a facen....

Szorakázzon a rokonaival.

2019. jún. 3. 11:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#15 a te 30+-os barátod nem férfi hanem egy nagyra nőtt gyerek.
2019. jún. 3. 12:35
 18/20 anonim ***** válasza:
17. Lehet hogy igazad van, ebben gyerekes az biztos. :D
2019. jún. 3. 16:25
 19/20 De La Cruse ***** válasza:

Nem jellemző.

A férfiak nem alattomoskodnak csak ritka és indokolt esetben.

A lehetséges okok:

-Nem érdekli.

-Nem ér egész nap rá.

-Nem akarja elkapkodni a dolgot és meggondolja.

Egyéb esetek is számba vehetők.

A férfiak jellemzőja, hogy ha neki állnak valaminek akkor azt nem elhúzzák vagy elmaszatolják, hanem megcsinálják és végig viszik a dolgokat.

A tevékenység közben fellépő akadályok és akadályoztatások nyújtják el a "törődés" véghezvitelét.

2019. jún. 7. 08:36
 20/20 anonim ***** válasza:

#19 A férfiak nem alattomoskodnak csak ritka és indokolt esetben.

Ahhoz képest elég sok háborút és kegyetlenkedést köszönhetünk nekik, úgyhogy óvatosan az ilyen kijeletésekkel.

Amúgy szerintem szoktak ilyet csinálni. Vagy lehet olyankor nem is akarnak semmi komolyat, csak kell egy szexpartner, nem tudom.

2019. jún. 7. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!