Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak is szoktak játszadozni, hogy látják az üzenetet, és direkt nem írnak vissza csak órákkal később?
7-es
Velem is.
Párszavas üzenetre azonnal reagálok, de hosszabbakra később szoktam - de nem "taktikából", hanem mert szeretek szépen, kereken, minél több dologra kiterjedve írni.
De akkor is megírom, hogy "majd este írok"
Jajj, de rég kellett ezt leírjam, tiszta nosztalgia.
Szomorú.
Arra jö hogy letiltottam a facen....
Szorakázzon a rokonaival.
Nem jellemző.
A férfiak nem alattomoskodnak csak ritka és indokolt esetben.
A lehetséges okok:
-Nem érdekli.
-Nem ér egész nap rá.
-Nem akarja elkapkodni a dolgot és meggondolja.
Egyéb esetek is számba vehetők.
A férfiak jellemzőja, hogy ha neki állnak valaminek akkor azt nem elhúzzák vagy elmaszatolják, hanem megcsinálják és végig viszik a dolgokat.
A tevékenység közben fellépő akadályok és akadályoztatások nyújtják el a "törődés" véghezvitelét.
#19 A férfiak nem alattomoskodnak csak ritka és indokolt esetben.
Ahhoz képest elég sok háborút és kegyetlenkedést köszönhetünk nekik, úgyhogy óvatosan az ilyen kijeletésekkel.
Amúgy szerintem szoktak ilyet csinálni. Vagy lehet olyankor nem is akarnak semmi komolyat, csak kell egy szexpartner, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!