Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzott féltékenység, vagy jogos ellenérzés?
Figyelt kérdés
Az, amikor a pasidnak egy régi lány ismerőse (nem barát, csak ismerős) odamegy a barátodhoz, megfogja az arcát és arcon puszilja, és te erre begőzölsz?
Ha belegondolok, hogy mindig ez van olyankor is, amikor nem vagyok jelen egy baráti összejöveteleken, az nagyon rossz érzés számomra.
2019. jún. 1. 13:39
1/3 anonim válasza:
hát szerintem ez túlzott féltékenység. meg attól függ hogy milyen módon történik ez,
flörtőlősen viselkedik-e a csaj, és a pasi hogy reagál. ha neutrálisan akkor nem húznám fel magam rajta. ha a csaj teszi magát, az más. de egy üdvözlőpuszin begőzölni is gáz.
2/3 anonim válasza:
Az üdvözlőpuszi az más. De azért ne tapogassa az arcát...
3/3 lilla64 válasza:
Én is szoktam üdvözlőpuszit adni más pasiknak és forditva.A párom is.Mi ebből nem csinálunk gondot.Na de nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!