Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régen munkatársak voltunk,azonban ő munkahelyet váltott,viszont mivel egy társaságunk van így szoktunk néha találkozni,ritkán beszélgetni is üzenetben. Társaságban jól elvagyunk. Nos,nekem már elég régóta tetszik,de ugye munkatárs volt így nem akartam lépni. Gondolkodtam,hogy elhívom valahova,hátha eljön viszont félek,hogy kettesben nem tudnánk beszélgetni,ugyanis nem vagyok a szavak mestere,főleg ha tetszik az illető. Így elbizonytalanodtam,mert ha nem éreznénk jól magunkat akkor lehet megszűnne ez a kapcsolattartás és a baráti társaságunkat sem akarnám felbomlasztani. Az ő részéről is néha úgy érzem,hogy nem vagyok számára közömbös, azonban ezt nem tudom biztosra mert ilyenekről még nem beszéltünk és egyikünk sem az az érzelgős típus.
2019. máj. 31. 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
Beszéljetek többet akár személyesen, akár üzenetben, de egyelőre csak barátokként. Ha több van benne, akkor ki fog alakulni. Nem kell azonnal randizni, meg érzelmeket bevallani.
2019. máj. 31. 12:43
 2/3 lilla64 ***** válasza:
58%
Amikor együtt vagytok a társaságban beszéljél többet vele és majd meglátod,hogyan alakul.
2019. máj. 31. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem hívott randira, annak az az oka, hogy csak haveri szinten, a többiekkel egy körben tart igényt a társaságodra. Van ilyen.
2019. jún. 2. 10:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!