Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szemezett velem? Vagy ez mi volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemezett velem? Vagy ez mi volt?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel mondtuk a haveroknak, h még beugrunk egy helyre. Kimondtam a hely nevét, akkor az egyik haverom szemembe nézett és kb 4-5 másodpercig tartotta a szemkontaktust ( mindvégig hátra felé fordult ) majd elnézett és mentek tovább. Fura érzésem támadt ettől.

L

2019. máj. 30. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
4-5 másodpercig is egymás szemébe néztetek? Fuuu de igazlmas történet! Mesélj még!
2019. máj. 30. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Nekem az az érzésem támadt így, hogy ez bizony tini kategória. :)
2019. máj. 30. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

Most miért kell bántani? 🙂

Lehet csak elgondolkodott valamin!

Nekem is van ilyen hülye szokásom, ha valaki mond valamit és gondolkodnom kell rajta akkor bámulok mint...

De persze lehet l, hogy neked van igazad és bejössz neki!

2019. máj. 30. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet csak elgondolkodott,de egyetlen ilyen alkalomból nehéz lesz megmondani.Talán ha történt több hasonló eset is.
2019. máj. 30. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy komolyabb szemezés, aminek van is mondani valója:) az egyértelmű, az nyomot hagy,ha nem egyértelmű akkor csak rád nézett, lehet csak mondani akart neked valamit, de meggondolta magát.
2019. máj. 31. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!