Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szemkontaktus hosszan tartása,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemkontaktus hosszan tartása, illetve mosoly viszonzása jelenthet tetszést?

Figyelt kérdés

Volt egy álmom egy férfival, amiben szerelmesek voltunk egymásba. Másnap találkoztunk egy esemény kapcsán és mikor rámnézett elkaptam úgy a tekintetét, hogy ösztönösen a legkedvesebben és legbájosabban mosolyogtam és néztem. Az illető férfi elindult a terembe mellettünk mert nem volt miről beszéljünk, de.. és itt jön a lényeg: nézett és mosolygott, már a nyakát is oldalra végül hátratekerte de mivel én nem szakítottam meg a szemkontaktust, ő se tette, csak mikor már belépett. Az egész kb 10 másodpercig tartott. Szótlan egymásra nézés és mosoly. Annyit még megjegyeznék, hogy azelőtt soha nem néztem így rá, aznap kimondottan kicsíptem magam és köztünk egyébként soha az életben nem lehet semmi, az okokba itt nem mennék bele. De az én érzelmeimet nem tudom lecsitítani, folyton rá gondolok. Elképzelhető, hogy viszont kedvel? Ha nektek valaki nem jön be, ti nem viszonozzátok a tekintetét ennyire feltűnően hosszabb ideig, igaz?

Remélem érthető voltam. Csak arra lennék igazából kíváncsi, hogy egy hosszan tartó, mély, egymás szemébe nézés és visszamosolygás szavak nélkül jelenthet kölcsönös vonzalmat?

2019. máj. 29. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek alapból olyan a nézése, meg sokakkal előfordul, hogy valakin rajta felejtik a szemüket. Vagy csak azt nézik, hogy a másik mi a frászért bámulja őket ennyire.

Arról ne is beszéljünk, hogy mivel te bele vagy esve, túlgondolod és ez csak a te szemszöged. Esetleg lerí rólad és ezt látja.

2019. máj. 29. 16:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csak be cuccoztál , de amúgy a főnőkre izgulsz megint?
2019. máj. 29. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!