Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy napon született velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy napon született velem az nem gáz?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik és egy évben egy hónapban és egy napon születtünk! Pontosan én még nem láttam ilyen Párt . Ez nem gáz vagy fura? Valamint szemüveges vagyok és ő is, ez nem baj?😂 Tudom szar kérdés de nem tudom jobban kifejezni magam 😂 Valamint még a nevünk is egyforma ( Dominik , Dominika ).(nem vagyunk rokonok😂😂)

Ez nem gáz vagy fura hogy egyforma a nevünk. Nem pont így akartam leírni de mindegy xD

2019. máj. 23. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
tini párkapcsolatok.
2019. máj. 23. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

3x, kérded ugyanazt. Szét frusztrálódott, kínos smájlizol. Ez és h ezt komolyan gondolod, 'gáz'.

Nem értem h lehetbe ez 'gáz', vagy fura.

2019. máj. 23. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én két ilyen lányt is ismertem csak a nevünk nem hasonlított
2019. máj. 23. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

XDD

...

Miért lenne fura? Legalább nagy partyt lehet nyomatni szülinapokon. Csak vigyázz nehogy a horoszkópotok közétek álljon...

2019. máj. 23. 23:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Máris van 3 közös pontotok. Csókolom
2019. máj. 24. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!