Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseges hogy valakit annyira szeretunk hogy belehalunk?
Ahogy az egyik előttem lévő írta, én mindennap abba halok bele, hogy már nincs mellettem, és nem is lesz soha többet. Na, ez fáj fizikailag, nem a viszonzott szerelem..
Nekem a szerelem nem azt jelenti, amiről te írsz, nekem ez inkább túlzott rajongás vagy inkább mánia.
Szerintem kár a ,,füstért,,
Bevallom már én is voltam igy, tiszta szivből szerettem valakit akiért bármit megtettem volna ezen a földön, kimutattam minden érzésemet..mindent ami szivből és lélekből jött...de sajnos nagyon csúnya vége lett.
Kihasználta az érzéseimet, és megalázott..
Amilyen nagyon szerettem annyira megutáltam...szó szerint kiforditotta a seggét velem szembe és sikerült megmutatnia, hogy én nem vagyok neki olyan fontos, mint a testvére..hiába teszek meg bármit érte és a másik úgy bánik vele, mint a kapcával...neki az utóbbi jobban tetszett szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!