Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetseges hogy valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetseges hogy valakit annyira szeretunk hogy belehalunk?

Figyelt kérdés
Mindennap egyre jobban szeretem ot, es nem tudom magamat kontrollalni, szavakkal nem lehet kifejezni, mintha fel akarnam falni ot. Lehetseges hogy belepusztulok a szerelembe, annyira szeretem hogy az mar faj fizikailag?!
2019. máj. 13. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
ilyen fiatal korodban simán kibírja a keringési rendszered
2019. máj. 13. 20:38
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Lehetséges, én is szerettem már így valakit és csúnya vége lett, kidobott az életéből.. Az a helyzet, hogy ennyire nem szabad szeretni.
2019. máj. 13. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom baromi fiatal vagy, és/vagy friss a kapcsolat. Olyankor normális. Majd elmúlik.
2019. máj. 13. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én abba haltam majdnem bele hogy meghalt....persze az ember a kínok közepette könnyen mondja hogy bárcsak ne szeretett/ne szerettem volna annyira akkor könnyebb lenne.... de valójaban meg rengeteg plusz és pozitiv energia.
2019. máj. 13. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
A szeretet nem egy érzés, hanem tudás. A lét tudata.
2019. máj. 13. 23:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Állítólag az elvesztésébe igen bele lehet, kutatásokkal kimutatták. Tessék két cikk erről:

[link]

[link]

2019. máj. 13. 23:50
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

Ahogy az egyik előttem lévő írta, én mindennap abba halok bele, hogy már nincs mellettem, és nem is lesz soha többet. Na, ez fáj fizikailag, nem a viszonzott szerelem..

Nekem a szerelem nem azt jelenti, amiről te írsz, nekem ez inkább túlzott rajongás vagy inkább mánia.

2019. máj. 15. 01:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Van ilyen, csak ez hosszútávon nem egészséges, és könnyen te húzhatod a rövidebbet...
2019. máj. 19. 15:44
 9/9 anonim válasza:

Szerintem kár a ,,füstért,,

Bevallom már én is voltam igy, tiszta szivből szerettem valakit akiért bármit megtettem volna ezen a földön, kimutattam minden érzésemet..mindent ami szivből és lélekből jött...de sajnos nagyon csúnya vége lett.

Kihasználta az érzéseimet, és megalázott..

Amilyen nagyon szerettem annyira megutáltam...szó szerint kiforditotta a seggét velem szembe és sikerült megmutatnia, hogy én nem vagyok neki olyan fontos, mint a testvére..hiába teszek meg bármit érte és a másik úgy bánik vele, mint a kapcával...neki az utóbbi jobban tetszett szerintem...

2019. máj. 19. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!