Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallásos párom van. Tényleg lehetséges, hogy esküvőig nincs szex?
19 éves lány vagyok, majdnem egy éve jöttünk össze a mélyen hívő párommal (20). Már a kapcsolatunk elején közölte, hogy bűnnek találja a házasság előtti szeretkezést. Én kívánom őt nagyon, alapból is magas libidójú vagyok, és tudom, még elég fiatalok vagyunk, nem mostanában fogja megkérni a kezemet. Egyébként szoktuk egymást ruhán keresztül izgatni, a mellemet látta is, és egyszer benyúlt a bugyimba meg én is az alsójába. De ennyi, idáig sikerült eljutnunk. Lehetséges, hogy valaki tényleg ilyen fiatalon elhatározza ezt, és tartja magát hozzá? Régen még könnyebb volt olyan téren hogy 18-20 évesen házasodtak az emberek, 1-3 éveket meg nem nehéz várni. De ma már ahol 28 év körül, bőven diploma és elhelyezkedés után történik a házasság ès a gyerekvállalás...
És még egy kérdés azokhoz az emberekhez, akiknek vallásos párjuk van/volt: amikor a párotok kijelentette, hogy házasságig várna, betartotta? Vagy hamarabb megtörtént a szüzesség elvesztése?
Vannak olyan nagyon vallásos ismerőseim, akik ezt szigorúan betartották, de olyanok is, akikkel meg összevesztek egy kicsit, mert ők nem tartották be, ha jól értettem.
Sajnos viszont az előző kapcsolatom pont azért ment tökre, mert én már nagyon akartam, az akkor még szintén szűz párom meg még nem, és egy idő után már én nem akartam, mert visszautasítva éreztem magam. Vallási vagy bármilyen akadálya nem volt pedig. Én meg igazából azt akartam, hogy 22 évesen még szűz vagyok, milyen ciki, történjen már végre valami.
Bár most meg új partnerem van, akivel van szexuális életünk. Egy darabig nem tudtunk most találkozni, és neki már nagyon hiányzik az a dolog, de nekem meg inkább az, hogy vele legyek, nem feltétlenül ilyen módon. Úgyhogy nem tudom, a helyzettől függően talán hosszabb ideig is kibírnám így, hogy nincs rajtam nyomás mondjuk a szüzesség elvesztésére vonatkozóan, ez gondolom élethelyzet és egyéni beállítottság kérdése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!