Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti szoktatok puszit adni a barátnőtök kézfejére?
Figyelt kérdés
2019. máj. 12. 09:02
1/11 anonim válasza:
Igen. pl egymás mellett fekszünk és van, hogy ott puszilom meg. 29/f
3/11 anonim válasza:
Össze bújva igen de pl utcán fura lenne....
4/11 anonim válasza:
Én a talppárnára, aminek savanyú illata van.
5/11 anonim válasza:
Én nő vagyok, a párom az autóban ülve, vagy a tv előtt szokta felemelni a kezem, és megpuszilni. Nagyon jól esik.
6/11 anonim válasza:
Igen, persze. A szeretet és a tisztelet jele.
7/11 maoriérzések válasza:
Igen,sőt el sem hinnéd hova még!
9/11 Asuskivi válasza:
Igen, nem csak oda, mindenhova,
10/11 anonim válasza:
persze, de nem is csak ott, hanem ahol érem, vállát, combját, térdét, hátát, homlokát.. persze nem folyamatosan furcsa helyeken puszilgatom, hanem csak mondjuk heti 1-2 alkalommal..
12 éve vagyunk együtt
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!