Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 17 èves làny,29 èves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 èves làny,29 èves fiú kapcsolata működhet?

Figyelt kérdés
Mitől függ?
2019. máj. 10. 13:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy majdnem 30 éves már bőven nem fiú, a lány meg még kamasz. Működhet a "kapcsolat", hiszen a férfi gyakorlatilag felneveli a lányt; ő az, aki a kamaszkorból átvezeti a felnőtt létbe, az ilyen kapcsolatok pedig sokszor olyanok mint a gyom: akkor sem lehet őket kiirtani, ha már nagyon szükség lenne rá.

Bár a rend kedvéért azért leírom, hogy ebből nem sülhet ki EGÉSZSÉGES kapcsolat. Egy normális 30 éves annyira képes vonzódni egy 17 éveshez, mint egy 17 éves mondjuk egy 12 éveshez. Akiben ez nem így van, ott valami csunyán el van törve.

(Azok meg akik az ilyen kommentekre menetrendszerűen azzal felenek, hogy "oooo akkor hogy magyarázod meg, hogy a szeretett férjem, palika 42 évesen szeretett belém, amikor én még csak 12 voltam, és mégis tökéletesen boldogok vagyunk együtt" mert az ilyenekből krvára nem kérek, köszi!!))

2019. máj. 10. 16:07
 12/14 A kérdező kommentje:

Ezek szerint mègsem èn vagyok a maradi, ugyanis èn a 17 èves làny èdesanyja vagyok.

Amióta kiderült a "kapcsolat", próbàlom felnyitni a szemüket, mièrt nem normális dolog ez.

A lànyom amióta megismerkedtek, hazudozik nekem, mikor hol van, hanyagolja az iskolàt ezekmiatt szigorítottam az itthoni szabàlyokon. Azóta az ismerőseink előtt próbàl befeketíteni engem, a nevelèsi módszereimet. (mindig elláttam, mindent megadtam neki, szeretettel neveltem, soha nem ütöttem meg ).

Hogy ez az elmulzlt kb egy èvben tanusitott viselkedès mennyire a fiú,fèrfi ràhatása, nem tudom, Dàvid nem akar vagy mer velem beszèlni.

Tehetetlennek èrzem magam, egyedül neveltem fel(a fèrjem meghalt 6 ève). Csak azt làtom, hogy rossz hatàssal van a gyerekemre és tehetetlen vagyok. Màr azt hittem, tènyleg velem van a baj, hogy ellenzem a kapcsolatot.

2019. máj. 10. 16:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne akard felnyitni a szemét. 17 voltam én is mikor megismerkedtem egy 25 éves pasival és mikor össze jöttünk anyám meg apám sőt a tesóim is ellene voltak. Apa nagyon szidta mindig ellene próbált uszítani nem engedtek találkozni vele stb. Persze én olyan nagyon szerelmes voltam hogy inkább itt hagytam a családomat és elköltöztem a pasihoz mert így legalább vele lehettem. Na már most ha valamit minél jobban elleneznek az ember annál jobban akarja. Össze vesztem a családdal miatta és hol vagyok most? Itthon. Együtt voltam vele 4 évig abból kb másfél ami boldog volt utána jött egy másik csaj akivel csalt stb és végül betelt a pohár és haza költöztem. Az ember mindig utólag a saját kárán jön rá hogy hibát követett el. Nyílván tanultam belőle nem minden a szerelem legalább is nem a családom árán. Én azt javaslom hagyd őket békén. Ha eddig nem tudtad már pedig ezután sem fogod tudni felnyitni a szemét mert a rózsaszín ködtől nem lát semmit és mint látod te leszel a sz*r alak. Majd ha elmúlik a varázs akkor majd megmondod neki hogy te megmondtad. Addig is legyetek jóban nem érdemes ezért össze veszni hiába szigorítod a szabályokat meg fogja szegni és téged fog utálni az is lehetséges hogy majd elköltözik a pasival. Hagyd békén. Legyél mellette amikor kell majd tanul belőle hogy legközelebb talán hallgassa meg az anyját. Úgy sem fog ez évekig tartani nyugi.
2019. máj. 10. 17:42
 14/14 A kérdező kommentje:

Szívesen hagynàm, hiszen reàlisan ebben a korban, ekkora korkülönbsèggel nincs esèlyük.

De a gyerekem hazudozik, lóg az iskolàból stb. Lassan egy ève egyik pillanatról a màsikra, előzmèny nèlkül kizàrt az èletèből.

Az egèsz kapcsolat úgy derült ki, hogy lebukott a kisasszony, hogy nem a baràtnőjènèl töltötte a hètvègèt, ahogy mondta.

Nem szeretnèk szigorítgatni èn sem, de èrettsègi előtt megbolondulni..fèlek, elrontja az èletèt. Ès a gondok akkor kezdődtek, amikor megismerte ezt a fèrfit.

2019. máj. 10. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!