Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nok, ti vallalnatok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok, ti vallalnatok, hogy gatyaba raztok egy agglegenyt, ha o lenne az igazi?

Figyelt kérdés
Kupissag felsofokon meg hat minden ami az agglegenyekre jellemzo. Van itt aki olt mar ilyesmibe energiat? Megerte?

2019. máj. 10. 10:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem, mert nem vagyok az anyja.
2019. máj. 10. 12:20
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Egy tróger kapásból nem lenne az igaz... Rázd magad te gatyába.
2019. máj. 10. 13:11
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
AZ ilyen esetekbôl szoktak lenni a marha nagy pofàra esèsek.. Ilyen csak a bugyuta romantikus filmekben van, hogy a tipikus agglegèny pasi teljesen megvàltozik...
2019. máj. 10. 13:36
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
Rázd gatyába saját magad
2019. máj. 10. 14:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Áh nekem több barátnőm, nőismerősöm van, akik kb. munka mellett még a férjükről is úgy gondoskodnak, mintha valami óriási tehetetlen gyerek lenne. De közben panaszkodnak is. Ketten már gyereket is szültek ilyen férfinak, és hát minden rájuk maradt. Pár év alatt mintha évtizedet öregedtek volna. Én soha nem mennék bele ilyen kapcsolatba.
2019. máj. 10. 14:56
 16/19 anonim ***** válasza:
65%

Azén párom is inkább kissé rendetlen, mint rendmániás, azt értem ez alatt, hogy széthagyja a cuccait.

Ellenben szeret fázni és ebben besegít, még 1-2 apróbb házimunkába is: teregetés, és ha kifakadok a mosogatnivaló miatt, akkor azt is megcsinálja.

De olyan pasit nem bírnék elviselni, együtt élni vele, aki sem takarítani, sem rendet tartani, sem mosogatni, sem főzni nem tud, mert kell egy cseléd ( bocsánat "nő"), aki minden nap kiszolgálja..

Az a durva, hogy anyám korosztálya még így nevelkedtek sokan, nevelőapámnál is ez volt a módi. Nekem ez már nem férne bele, hogy a a munka mellett az legyen a szabadidőm, hogy a férfi helyett is én csinálom otthon a napi teendőket meg pakolgatok, mosok, takarítok utána.

2019. máj. 10. 16:51
 17/19 A kérdező kommentje:
Koszi a normalis valaszokat! A tobbi meg mehet a sullyesztobe.
2019. máj. 11. 01:27
 18/19 anonim ***** válasza:

#16 itt agyalok, amire rájöttem, hogy a "szeret fázni" az "szeret főzni" akarhatott lenni :D hülye autocorrect.

Amúgy attól függ, mit értünk rendetlenség alatt. Mert a kisebb szintű (öt könyvet olvas egyyszerre, ezek a lakás különböző pontjain széthagyva, a "még nem koszos, már nem tiszta" ruhák egy székre halmozva, 1-2 zokni az ágy alatt) még elmegy, ez olyan elvont művész v. szórakozott professzor típus, az meg a zsánerem :D Viszont ha konkrétan egy trehány disznó (rászáradt ételmaradékos tányérok mindenhol, penész megeszi a fürdőszobát, sarat behordja télen és nem mossa fel), az zavarna.

2019. máj. 11. 22:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Tipp topp lakásuk a festőknek van, mindent kifestenek :) Legyél te is festő! Aztán csináltass vagy csinálj egy faltól falig gardróbszekrényt. Aztán vegyél mosogatógépet és újíts be egy takarítónőre. Vagy takarítsál :) Ez segíteni fog a párkeresésben :)
2019. máj. 23. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!