Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatba belemenni úgy, hogy már eleve többet érzek?
Van egy srác, igazából évek óta jóban vagyunk, és szóba került az, hogy ez lehetne esetleg több... Vagyis én hoztam fel, mert mindig ott volt ez a levegőben közöttünk, de sosem lépett, és meguntam a tökölést. Igenám, de elég nehéz összehozni, mert két külön városban élünk, ő hétköznap dolgozik, hétvégente én vagy utazom, vagy hazamegyek a szüleimhez, vagy tanulok (egyetemre járok). De jó lett volna egy ilyen kötetlen dolog, mert párkapcsolatra nem vágytam/vágyok. Viszont elmondta, hogy volt hétvégén egy buliban, és ott összeszedett valami csajt, le is feküdtek. Ez nekem annyira rosszul esett, hogy két napig használhatatlan voltam, sírtam mint egy óvodás. Pedig tudom, hogy semmi jogom ehhez, nem vagyunk együtt... Félek, ha még le is feküdnénk, ez csak fokozódna. Ráadásul ő lenne az első nekem... Szóval nem tudom. Közben meg akarnám vele, de tényleg tartok attól, hogy lefekszem vele, aztán rá 4 napra megint talál valaki mást.
Lenne értelme beszélni vele erről, vagy felesleges? Azt mondja, hogy ő nem akar kapcsolatot, meg annyi lánnyal akar együtt lenni, amennyivel csak lehet... De néha meg tesz olyanokat, mintha többet érezne. Máskor meg megbánt, megaláz, és mikor ezt szóvá teszem, szerinte hisztizek.
Megmondta, hogy ménél több lányt meg akar dugni.
Vagy úgy dugja meg a többi csajt hogy téged is dug vagy úgy, hogy téged nem dug.
Tiéd a döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!