Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szexkapcsolatba belemenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatba belemenni úgy, hogy már eleve többet érzek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, igazából évek óta jóban vagyunk, és szóba került az, hogy ez lehetne esetleg több... Vagyis én hoztam fel, mert mindig ott volt ez a levegőben közöttünk, de sosem lépett, és meguntam a tökölést. Igenám, de elég nehéz összehozni, mert két külön városban élünk, ő hétköznap dolgozik, hétvégente én vagy utazom, vagy hazamegyek a szüleimhez, vagy tanulok (egyetemre járok). De jó lett volna egy ilyen kötetlen dolog, mert párkapcsolatra nem vágytam/vágyok. Viszont elmondta, hogy volt hétvégén egy buliban, és ott összeszedett valami csajt, le is feküdtek. Ez nekem annyira rosszul esett, hogy két napig használhatatlan voltam, sírtam mint egy óvodás. Pedig tudom, hogy semmi jogom ehhez, nem vagyunk együtt... Félek, ha még le is feküdnénk, ez csak fokozódna. Ráadásul ő lenne az első nekem... Szóval nem tudom. Közben meg akarnám vele, de tényleg tartok attól, hogy lefekszem vele, aztán rá 4 napra megint talál valaki mást.

Lenne értelme beszélni vele erről, vagy felesleges? Azt mondja, hogy ő nem akar kapcsolatot, meg annyi lánnyal akar együtt lenni, amennyivel csak lehet... De néha meg tesz olyanokat, mintha többet érezne. Máskor meg megbánt, megaláz, és mikor ezt szóvá teszem, szerinte hisztizek.

2019. máj. 9. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha te többet érzel, akkor ez csak idővel főleg ha le is fekszetek még több lesz és neked ez csalódás lesz. Ha te egy rendes lány vagy, akkor meg fog terhelni és inkább el kell engedni és várni egy komoly kapcsolatra ahol a pasi is viszont szeret téged és azért szeretkeztek mert szeretitek is egymást és nem azért mert a csávó kanos és meg akar csak dugni, Te meg belemész azért mert teszik. Szerintem ne tedd.
2019. máj. 9. 22:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne, csak magaddal szúrsz ki.
2019. máj. 9. 22:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
"De néha meg tesz olyanokat, mintha többet érezne. Máskor meg megbánt, megaláz," - itt a valasz. Ha jot akarsz magadnak, es tobbre tartod magad egy beszelo nemi szervnel (mert ez a csavo nem tart annal tobbre), akkor azonnal mesz es letiltod a picsbe az ilyet.
2019. máj. 9. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom nem értelek.

32/f

2019. máj. 9. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A szüzességedet nem így, meg nem ilyen alakkal kéne elveszítened, az ilyen később nyomot hagy a lelkedben, de te tudod. Én csak azon pislogok, hogy kínálod magadat tálcán. Legyen már kicsit több tartásod bakker.
2019. máj. 9. 22:30
 6/9 Clay Morrow ***** válasza:
100%
Belemehetsz, de százas, hogy az lesz a vége, hogy téged nagyon rosszul érint majd a "hidegsége". Ha bevállalod és bekövetkezik, nem ér ám ide feljönni majd brühühüzni.
2019. máj. 9. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Megmondta, hogy ménél több lányt meg akar dugni.

Vagy úgy dugja meg a többi csajt hogy téged is dug vagy úgy, hogy téged nem dug.

Tiéd a döntés.

2019. máj. 9. 22:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az embert úgy el kéne felejtened, ahogy van. Csak maaddal baszol ki, ha nem, de rajta.
2019. máj. 10. 13:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem, felejtsd el. Ez a pasi nem érett egy komoly kapcsolathoz. Csak csalódnál.
2019. máj. 10. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!