Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelmetek kérné, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmetek kérné, hogy szexeljetek, odaadnátok magatokat?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy ő nem szeretne semmi többet, de mégis jó lenne vele lenni, érezni őt.
2019. máj. 9. 20:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Valószínű én sem fogok (ha kérné, akkor sem), mert 1000%, hogy megbánnám meg fájdalmasabb lenne az elszakadás. Hiába mondják, hogy egyszer élünk... de majd a szitu úgyis adná magát.
2019. máj. 9. 22:16
 12/19 anonim ***** válasza:
38%
Tudnám, hogy utána rosszabb lenne a viszonzatlanság miatt, de ha csak egy pár percre is megélhetném a viszonzott szerelem illúzióját, már megérte! 😍 Mindent megér. Jobb, mint bármilyen kábszi.
2019. máj. 10. 10:21
 13/19 anonim ***** válasza:
18%

Ha igazan szereted akkor belemesz... De mivel magadat szereted es a fajdalomra gondolsz egybol, akkor nem is szereted !

Ha szeretsz vkit akkor el tudod engedni utana...

PErsze attol fugg, h banik veled , hulyebe ne szeress bele !

2019. máj. 11. 19:39
 14/19 A kérdező kommentje:
Tévedés, nem magamat akarnám utólag sajnáltatni. Neki is lehet lelkiismeret-furdalása, amiért azt az érzetet keltheti, hogy kihasznált. Ugyanúgy fájdalmas lehet neki is.
2019. máj. 11. 20:15
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
Én belemennék, sőt voltam is hasonló helyzetben, de nyilván nem tanácsolnám ezt senkinek, mert alapvetően magadat kéne előtérbe helyezned meg a büszkeségedet, öntudatodat meg mit tudom én miket, amik nekem nincsenek, mert kb. bármit megtennék érte és jobban szeretem őt, mint magamat és nekem megérné, de ez legyen az én bajom.
2019. máj. 11. 22:25
 16/19 A kérdező kommentje:
Az érzés még mindig plátói, de akárhányszor behívat magához, mindig az jár az eszembe, hogy milyen jó lenne, ha egyszer minden szó nélkül magáévá tenne. 😞
2019. máj. 27. 22:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Szóval főnök vagy tanár. Felejtsd el.
2019. máj. 27. 22:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy az enyém szerelem volt, sőt biztos nem, de nagyon-nagyon ragaszkodtam a személyhez, ő pedig nem akart velem semmi komolyat. Egy szavamba tellett volna, akár viszonzatlanul is tett volna nekem dolgokat, ha érted.

De nem mentem bele, hiába volt csábító. Később csak rosszabb lett volna.

2019. máj. 28. 03:14
 19/19 anonim ***** válasza:
32%

Igen, megtettem.

Megfenyegetett a kapcsolat elején hogy ha a marmadik talin nem fekszem le vele akkor elhagy.

Már 6 éve vagyunk együtt, együtt élünk + eljegyzett és mindent megkapok tőle szerelmet, szeretet, gondoskodást figyelmet, anyagi támogatást a képzésemre stb.

Szóval nem mindig sülnek el rosszul a dolgok.

2019. máj. 28. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!