Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok róla?
Szerintetek ha tényleg szeretik egymást akkor mért olyan fontos a kor különbség?
Szerintetek egy pár között 7 év az nagyon sok különbség?
Mert a szerelem önmagában nem ér semmit, nem tudja megoldani a párkapcsolati problémákat. De annyira személyfüggő, hogy sok-e a 7 év.
Teszem azt egy 18 éves kislány aki még nem nagyon dolgozott, csinálgatja a sulit nem biztos, hogy meg fogja azt érteni, hogy a 25 éves párjának már munkája van és sok egyéb elfoglaltsága, nem tudja minden idejét vele tölteni.
Vagy egy 30 éves nőnek már teljesen természetes, hogy hogyan kell egy háztartást vezetni, milyen a felnőtt élet stb. Míg a 23 éves párjának lehet, hogy fogalma nincsen róla, és irreális elképzelései vannak. És ezek komoly problémákat tudnak szülni.
Nem is a korkülönbség számít, hanem az érettség. Volt olyan párom, akit bármennyire is szerettem de nem működött, mert nagyon gyerek volt még a problémák megoldásához (pedig 3 évvel idősebb volt nálam).
De van ahol abszolút nem érzik meg, köztünk a férjemmel 11 év van. Jó a szerelem és nagyon fontos egy kapcsolatban, de az is fontos, hogy azonos érettségi szinten legyenek és hasonló legyen a mentalitásuk. Ezt pedig befolyásolja az életkor.
Igazából nem leélni szeretném vele az életem és mind a ketten szeretjük egymást és tudom az emberek 98% elitél de én 15 vagyok ő meg 22
És mindenben megértjü egymást
Hát igen. Te még gyerek vagy. A srác meg béna, hogy a saját koroszályában nem tud ismerkedni, csak kicsikkel...
Ilyenkor nem a 15 évest ítéljük el, nyugi. Hanem a balfac liliomtoprót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!