Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a tanáromba és nem tudok túl lenni rajta. Mit tegyek?
Igazából nem is az a legnagyobb baj, hogy a tanárom, mert egyetemista vagyok, és így már talán ez nem akkora probléma. Mégis ott van a korkülönbség (14 év), meg a szégyen, amit érzek emiatt az egész miatt.
Nem tartom kizártnak, hogy ő is érez némi "szimpátiát" irántam, mert elég jól ismerjük egymást tanár-diák viszonyhoz képest, de ha lenne is köztünk valami, attól félek, hogy nem tudnék a szellemi társa lenni, még akkor sem, ha alapvetően nem érzem magam kifejezetten butának. Ő viszont nagyon okos, úgyhogy mellette valahogy nagyon kicsinek érezném magam. Ezt a gátlást pedig soha nem tudnám kiírtani magamból, szóval legjobb lenne elfelejteni az egészet, de nem megy. Már hosszú ideje senki más nem érdekel. Adjatok tanácsot, senkinek nem merem elmondani...
23/L
Majd kinövöd. Ez nagyon gyerekes viselkedés. Te nem is vagy szerelmes belé, inkább csak köré fantáziáltál valamit, amibe belehabarodtál.
Az, hogy elég jól ismeritek egymást, azt kétlem, inkább csak valamit ismertek egymásról felszínesen.
Fiatal vagy, foglalkozz a korosztályoddal.
Igen, őszintén szólva megbántam a kérdést, ahogy kiraktam. Valójában csak annyira fájt már, hogy nem mondhatom el senkinek (pontosabban nem akarom), hogy muszáj volt kezdenem valamit magammal.
Gyerekesnek nem mondanám magam, az ismeretségünkről nyilván más nem tudhat semmit, szóval butaság volt itt tanácsot kérni. Azért valakinek hátha hasznos lesz ez a kérdés, aki ilyen helyzetben van. :D
Egyébként nem tudom, hogy az ilyesfajta szerelemre miért az az általános reakció, hogy "majd kinövöd". 23 éves vagyok, és ha az, hogy kitettem ide ezt a kérdést nem is arról árulkodik, de nem tartom magamat éretlennek. Miért ne lehetne egy fiatalabb lány tényleg szerelmes egy nála idősebb emberbe anélkül, hogy apakomplexusa lenne, vagy hogy fantáziált volna valamit köré?
És ha kifejezetten tanárról van szó, szerintem akkor sem biztos, hogy szimplán csodálatról van szó. A tanár is ember. És szerintem egy diák is túlláthat azon, hogy ez az ember történetesen tanár.
utolsó:
nem gondolom, hogy ennek sok köze van az én személyes érzéseimhez.
Bocs, nem a személyes érzéseidről kérdezted a gyk-t, hanem arról, hogy mit tegyél.
1. A tanár normális, és nem kezd ki a diákjaival. Ez esetben nincs esélyed.
2. A tanár szívesen reszelgeti a hallgatóit, ez esetben minden évfolyamon talál magának pár naiv kislányt, akinek bebeszélheti, hogy "ah, igen, te vagy az egyetlen".
Tanács: felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!