Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak másképpen szeretnek, mint a nők?
Most nem úgy értem, hogy jobban/kevésbé, hanem úgy, hogy az érzés természete nem egészen ugyanaz. A nő odabújni szeret, biztonságban érezni magát a párja mellett, támaszkodni rá; olyasvalakire van szüksége, aki nyugodt marad helyette is, racionálisan gondolkodik, irányt mutat és stabilitást nyújt neki. A férfi pedig úgy tekint a párjára, mint a legféltettebb kincsére, akit dédelgetnie kell, a tenyerén hordoznia, megóvnia minden veszélytől, ami potenciálisan leselkedhet rá – nem azért, mert úgy gondolná, hogy a nő életképtelen nélküle, szimplán csak a felelősségének/kötelességének érzi, hogy minden tőle telhető módon segítse.
Ez szerintetek így van, vagy hülyeség?
Ilyenkor abba érdemes belegondolni, hogy amikor ezek az ösztönök kialakulhattak, milyen szinten volt az ember az evolúciójában.
Valószínűleg már a törzsi lét velejárója volt ez. A nőnek erős partnerre volt szüksége, aki megvédi őt és a családot, vadászni tud. A férfinek meg olyanra, akivel dughat, és aki kész kajával várja.
Őhhmmm. Ja. Ez a tenyérenhordozás-bevédés inkább csak a szex miatt jöhet szóba, ez nem szükséglet.
Kiegészítésként a 7-es válaszomhoz:
Nôk sohasem a férfit szeretik, hanem azokat a körülményeket, azt az élethelyzetet, amit a férfi nyújt nekik. Férfiak ha szeretnek, a nôt magát szeretik, úgy ahogy van...
Ezért jó, ha az ember még ilyen téren is olyan társat talál, aki ugyanúgy szeret. Nekem most van az első olyan párom aki úgy szeret ahogy én őt, imád bújni, mindig megölel megpuszil, fogja a kezem konkrétan nem enged el :-) Nála érzem először hogy annyit kapok amennyit adok, egyensúlyban van a mérleg teljesen.
Szeretem a nyugodt, biztonsagos kis életünket - és nem, nem a "körülményeit" szeretem ahogy vki írta. Az nem volt éppen irigylésreméltó anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!