Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeret, de nem szerelmes belém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, de nem szerelmes belém?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt, tinik voltunk meg mikor össze jöttünk. Most ott tartunk hogy tervezzük a hazepitest, majd utana a gyerek tervezés.

Én úgy érzem a mai napig annyira szeretem mint 10 evvel ezelőtt, ha nem jobban. Nála viszont úgy érzem hogy kicsit elcsendesedett ez a dolog, tervez velem, velem akar lenni, de én vágyom arra a kicsit izzóbb szerelemre, amikor meg csak beugrik mellem a zuhany alá, vagy csak elmegy mellettem és ok nélkül megolel. Ilyesmik. Ezek mind olyan dolgok amik már elvesztek a hetkoznapjainkbol, próbálom néha feléleszteni a tüzet, de csak pislakol a parazs, pár nap után ez a fellángolás újra eltűnik és utana megint nekem kell harcolnom hogy visszatérjen. Nem akarom hogy huszon évesen kioltva éljünk, a mindennapokban elveszve.

Van vajon remény arra, hogy “újra olyan lesz” esetleg “más/jobb lesz”? Vagy egyszerűen nekem regénybe illőek az elvárásaim?

2019. ápr. 26. 11:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg lehet próbálni, de én nem hiszek az ilyen próbálkozásokban. Ez a vonat szerintem már elment.
2019. ápr. 26. 12:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom neked, hogy tízből nyolc párkapcsolatban a szerelem, a vágyódás általában négy-hét év alatt átalakul szeretetté és kötődéssé! Ezzel meg kell tudni birkózni, hogyha komolyan együtt akartok maradni...
2019. ápr. 26. 13:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem menekülj... egész életedben bánni fogod, hogy egy már félig kihűlt kapcsolatból nem léptél le addig, amíg lehetett, amíg nem kötött össze ház és gyerek. (egyébként igaza van annak, aki azt mondja, hogy a legtöbb kapcsolat ilyenné válik mint a tietek, de ha ebbe így belenyugszol és még szorosabbra fűzöd, az olyan mintha élve temetnéd magad...)
2019. ápr. 26. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!