Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet valaki így szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki így szerelmes?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nos...én sosem voltam az online ismerkedés híve. Nem is próbálkoztam vele soha!

Viszont... lassan 9 hónapja, mindennap beszélgetek egy férfival! Ez a beszélgetés azért maradt meg, mert sosem volt tiszteletlen velem. Mindenről el tudunk beszélgetni és sokat nevetünk. Ő a munkája miatt elég messze van. Nagyon ritkán jár haza! Viszont nincs olyan nap, hogy ne beszélgessünk! Mindent el tudunk egymásnak mondani. Nagyon megkedveltük egymást!

Észre vettem magamon egy pár hete, hogy hiányzik ha épp nem beszélünk. Hogy szeretném látni személyesen. Akaratomon kívül mosolygok ha rám ír. Ha reggelente felkelek az az első, hogy megnézzem írt e vagy sem! Érdekel, hogy mivan vele! A múltkor felsoroltam a barátnőmnek, hogy mi az ami tetszik benne és nem a külsőségekről beszélek! És kb egy regényt pozitívumot tudtam felsorolni! Pedig még sosem láttam őt személyesen, csak kamerán keresztül!

Lehet ez szerelem? Hogyan? Mert én sosem hittem az ilyenekben!

2019. ápr. 13. 22:35
 1/4 Noblesse Oblige ***** válasza:
74%
Lehet szerelem igen. De ez csak akkor lesz valós, ha élőben is megmarad ez az érzés.
2019. ápr. 13. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Találkozzatok, amint lehet.
2019. ápr. 13. 22:50
 3/4 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Plátói. Még nem is talákoztatok soha, de te máris túlidealizálod. Soha nem fogod tudni szeretni.
2019. ápr. 13. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerelemhez hasonló érzés ez, csak átverés.

Átverés, mert nem az igazi ember iránt érzed, hanem egy elképzelt kép iránt, ami jobbára csak a fejedben létezik. Nagyon fontos a kapcsolatokban (legyen az baráti, szerelmi, bármilyen), hogy az embertársainkat a valójukban tapasztaljuk meg. Csak akkor bizonyosodhatunk meg róla, hogy ki is ő.

Próbáljatok meg találkozni, és ott mondd el neki, hogy kedveled őt! Mást nem tehetsz. Egy próbát megérne.

Viszont álltatni magadat egy elérhetetlen személy iránt... nem éri meg. Nagyon nem!

26f

2019. ápr. 14. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!