Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan cseszem le barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan cseszem le barátnőm?

Figyelt kérdés

A helyzet az , hogy van mikor az exeivel beszelget, de olyan is, hogy videó chat-en.

És ez általában akkor történik mikor nem vagyok otthon.

Szóval, helyes az, hogy le cseszem?

Vagy nem kéne? Helyes amit tesz?

2019. ápr. 25. 00:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem kezdek olyan emberrel aki tartja a kapcsolatot az exeivel. Egy se fér bele nem hogy a többi. Nálam kizárt így megértem hogy vitázol miatta.
2019. ápr. 25. 10:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Persze nem tilthatod meg. Hiszen szabad ember. Meg egyébként sem Vagyok én sem a híve ennek.

De szóvá teheted nyugodtan, add a tudtára hogy ez neked rosszul esik. Ebben semmi nincs.

Ha meg fontosabb neki az hogy beszélgessen vele minthogy neked ez fáj akkor egyértelmű mit kell tenned. 5os voltam.

2019. ápr. 25. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!