Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért fordult így ki magából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fordult így ki magából a párom (exem)?

Figyelt kérdés
Fél évet voltam együtt vele, mindketten 20 évesek vagyunk. A kapcsolatunkban soha nem volt probléma, veszekedések is nagyon ritkák voltak. Boldogok voltunk mindketten, ő is, letagadni se tudná, hogy nem volt. Velem vesztette el a szüzességét. Majd megcsalt. Csak csók volt, visszafogadtam, igen hülye vagyok, tudom. Aztán lefeküdt egy közös ismerősünkkel. Szakítottam vele. Ő azt mondta, szeret engem, és semmi baj nem volt se velem, sem a kapcsolatunkban, és tényleg imádott velem lenni. De most neki szabadság kell, ő másokkal akar ismerkedni. Sose volt ilyen, 10 éve ismerem, a barátai is azt mondták hogy nem látták még ilyennek, teljesen ennek az ellentéte volt eddig. Folyamatosan lányokat visz haza, mindegy neki hogy ki, csak lyuka legyen. Hazudott és velem volt valami baj, kiszeretett belőlem? Vagy tényleg létezik ilyen hogy valaki elveszti a szüzességét és onnantól nem bír a farkával és csak az irányítja???
2019. ápr. 21. 14:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A válasz ott az utolsó mondatodban.
2019. ápr. 21. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha 20 evesen vesztette el akkor addig nem volt sikere a noknel, valami miatt gat volt neki ez a dolog. Legtobb pasi mar 14-5 evesen boszen csajozik.

Ez a gat leomlott es ami kimaradt neki azt most igyekszik bepotolni

Sajnos ha az egyik felnel ilyen "kieletlenseg" van az sokszor ilyen modon visszacsap.

2019. ápr. 21. 14:27
 3/11 anonim ***** válasza:
10%
20 éves, mikor csajozzon?
2019. ápr. 21. 14:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek még, nem tudja mit akar, vagy mi a jó neki igazából.
2019. ápr. 21. 14:39
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
A huszonéves srácok ilyen agyhalottak. Jó esetben 30 körül már költözik beléjük némi értelem is, de a nagyja utána sem lesz több egy begerjedt faroknál. Nagyon elkeserítő, de ez van. Szellemileg nagyon visszamaradottak a tesztoszteron miatt. Később se lesz sokkal jobb, akkor meg olyanná válnak, mint egy gyerek, és mániákusan csinálják a hülyeségeiket: kocsi tuning, kütyükkel baszkulálás, valami faxság "tökéletesítése", annak bizonygatása, hogy ők mennyivel jobban teszik ezt, vagy azt, mint mások...
2019. ápr. 21. 14:43
 6/11 anonim ***** válasza:
16%
A csajok sem különbek sokszor. Volt szűz barátnőm. Ő is megkergült és rá jött a baszhatnék. Végig keféltette magát a fél várossal már. Rajtam meg már rég keresztül néz. Pedig én vettem el neki, de ez se jelentett semmit.
2019. ápr. 21. 14:52
 7/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
56%
Kangörcsös lett. De amúgy ha ilyen csúnyán elbánt veled, mi a fenéért foglalkozol még vele?
2019. ápr. 21. 14:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, létezik. Nekem volt ilyen exem. Velem vesztette el, aztán rájött, hogy a szex nem is olyan rossz dolog és onnantól csak a farka irányította, pont, ahogy mondod. Előtte még nőt nem látott, de azért már konkrét kikötései voltak, hogy nagyobbítsam meg a melleimet, meg stb.
2019. ápr. 21. 15:25
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ennyi idősen ez érthető. Persze paraszt volt veled, de szerintem nem várható el, hogy 20 évesen azzal maradjon egy férfi (vagy egy lány, bár ez esetben még valószínűbb), akivel elvesztette a szüzességét.
2019. ápr. 21. 16:42
 10/11 anonim ***** válasza:
fél éve? Mint ha itt örökké valóság lenne valakinek 1-2-3 év.. A kapcsolat kb 5 évtől kezdődik.
2019. ápr. 21. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!