Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez testi sértésnek számit?
Figyelt kérdés
Régebben úgy megszoritta a kezem hogy véraláfutásos lett, zúzódások, meg kicsavarta a kezem és fájt pár napig a könyököm.Meg neki lökött ennek annak.
Már nem szokott bántani, de most előjött belőlem és eléggé fáj.
2019. ápr. 20. 23:48
1/10 anonim válasza:
Ez a nők nevelésének hatékony módja. 😎Orvosi látlelet kellett volna amúgy, hivatalból feljelentés.
2/10 anonim válasza:
Az, de a vakkomondor hazájában semmire nem mész vele.
3/10 anonim válasza:
Btk szerint max könnyű testi sértés,mert gondolom 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozott.Amugy a te eseted inkább családon belüli erőszaknak nevezhető.
4/10 A legrosszindulatúbb válasza:
Holnap fejbe vág egy féltéglával, holnapután meg rajtad bontja a vasbetont. Hát tűrd nyugodtan, nekem meg hozz egy kosár csilis pop cornt.
6/10 A kérdező kommentje:
Eddig bárkinek mondtam, mutattam, sőt többen is látták egyszer. Szerintük semmi. Már 1 éve nem bánt, de fáj a lelkem
2019. ápr. 21. 00:07
7/10 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy akkor nem fáj a lelketek? Miért egy év után kell ilyenekkel foglalkozni? Amúgy miért csinálta ezeket?
32/f
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, valamin veszekedtünk.
De ami nagyon rossz emlék az azért volt, mert azt hitte megcsaltam.
2019. ápr. 21. 00:27
9/10 A kérdező kommentje:
megbeszéltük, jól vagoyk.
2019. ápr. 21. 01:45
10/10 anonim válasza:
De ami nagyon rossz emlék az azért volt, mert azt hitte megcsaltam."
A bántalmazás nem módja az igazság szolgáltatásnak!
Viszont volt rá oka , hogy azt higgye ? Találkozgattál más férfival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!