Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem? Veletek volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Veletek volt már ilyen? Ha igen hogy veszeltetek át?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyok egyutt a baratommal ha nevezhetem most úgy.. én nagyon szerelmes vagyok belé az elejétől kezdve de ő mindig irt lanyoknak. 1 honapja lattam hogy ki van szívva a nyaka azóta már nem keresem úgy mert tönkretett. De tudom hogy ha vele maradok nem lesz jó csak szenvedek tovabb de elfelejteni nem tudom.. Mai napig beszelek vele mert ő keres.. de ha veszekedek vele akkor sem hagy csak pár napig nem beszelunk.. ha letiltom altalaba anyamon keresztul keres. Én annyira szeretem es meg vagyok viselve hogy rajta kivul mast nem latok vele azt ereztem amit másnál nem, talalkozgattam fiúkkal, szexeltem is.. de egyszeruen el sirtam magam kozbe mert ott is rá gondoltam. Minden este sírva alszom el es mar odaig is eljutottam hogy mellkasi,sziv tájéki gorcseim lettek,de csak akkor ha ra gondoltam meg megszagoltam a polojat. Koran alszom el mindig ami nem volt ram jellemző.. van hogy fel 21:30 vagy 22:30 mert mar nem birok fent lenni. Úgy erzem sosem fogom elfelejteni az arca bennem maradt ahogy mindene.. Ha nem kerestem es tiltottam nem volt megoldas,elengedni igazan nem tudom. Úgy érzem akkor nem létezem,nagyon hiányzik de amiket csinalt tönkretett. Ugy erzem megőrülök

2019. ápr. 20. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Kérj segítséget, mert ez nem normális dolog.
2019. ápr. 20. 21:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor menjek el pszichológushoz ?
2019. ápr. 20. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod, hátha segít.
2019. ápr. 21. 12:54
 4/4 anonim ***** válasza:
A hiba a te készülékedben van. Gondolzz el! Azért szeteted, mert ő nem szeret? Ha pedig annyira szereted hogy volt erőd mással lefeküdni? Te sem tudod mi bajod!
2019. ápr. 21. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!