Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogy tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy tudnám rávenni, hogy járjon velem?

Figyelt kérdés
Elmentünk haverokkal egy ilyen kirándulós hosszúhétvégére, végül 9-en mentünk. Egyik haver csaja elhozta magával egy barátnőjét, és én másnapra már beleestem kb... Egyszerűen annyira különleges, nem tucat. Nagyon jól lehet vele beszélgetni, színes, nyitott egyéniség, sokat mosolyog és nevet, nagyon szép is... Nagyon vagány. Jó az alakja, szép az arca, de mondom, a személyisége ami igazán lebilincselt. A vele töltött idő vidám, pezseg, és utána jobb kedvem lesz, nem olyan mint néhány más ember, akik csak elhúzzák az energiádat. Ő feltölt! Nagyon megtetszett nekem. Jobban, mint az exem, pedig eddig senkit se tudtam az exemhez mérni. Ő felveszi a versenyt az exemmel simán... 3 napot töltöttem vele, ismerősök lettünk facen meg a valóságban is. De nem tom most hogyan tovább... Nincs neki pasija, szakított exével tavaly év végén. De nem tom, egy ilyen lány meddig marad szingli, lehet már azóta belezúgott valakibe, tuti van 5-6 udvarlója jelenleg is, sőt, ezt biztosan tudom, hogy pályáznak rá jelenleg is srácok, akik a haverjai. De akkor hogy kéne felszednem? Hogy tudok én lenni az az 1, akivel összejön? Legszívesebben exét megkérdezném, hogy csinálta. Évekig voltak együtt. Persze ez csak vicc, sose fog sor kerülni erre a kérdésre.
2019. ápr. 20. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy sem tudod rávenni, ahogy téged sem tudna egy olyan lány, aki neked nem jön be. Aki meg tetszik, azzal meg járnál akkor is, ha tiltanák.

Egyszerűen jelezd neki, hogy tetszik neked, és szívesen találkoznál vele. Ha neki is bejössz, akkor nem fog elutasítani. Ha meg nem érez irántad semmit, akkor felesleges vergődni, úgysem fog összejönni trükkökkel sem.

2019. ápr. 20. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Csapj le rá minél hamarabb! Írj neki és hívd el valahová :)
2019. ápr. 20. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a haverodst is beavathatnád (már ha olyan a viszonyotok hogy tudtok ilyen mélyebb témákról beszélgetni) hogy mi a helyzet és hogy szervezhetne valami kisebb össszeröffenést ahova a csaja megint elhívhatná a lányt, ha esetleg jól érezte magát a társaságotokan. Itt még tudnátok beszélgetni és lehet személyesen (1-2 sör után de nem részegen;) ) könnyebben feldobhatnád neki hogy igyatok meg egyszer egy kávét ti ketten.

De ha neten bátrabb vagy akkor írj rá, beszélgessetek, ha vannak mar közös poénok kicsit dumáltok, aztán ott hívd el.

De ne halogasd sokáig és mindenképpen hívd el mert bánni fogod.

2019. ápr. 20. 23:15
 4/4 anonim válasza:
Beszélj vele minél előbb, gondolkodj pozitívan. Hátha bejönnek neki az ügyetlen srácok.
2019. ápr. 22. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!