Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Sheldon nem aspergeres, akkori Amy mi? Normális, hogy ennyi mindent elviesel?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sorozat de ha a vló életben átütltejük.2019. ápr. 15. 21:18
1/8 anonim válasza:
Minden karakter túlzó, karikírozzák a geek létformát.
Persze, az életben is az egyik mindig többet nyel.
3/8 anonim válasza:
De, Sheldon aspergeres. Igaz, az összes tünetet hozza , ennyire “ tiszta” aspergeres azértnincs. Amynek is valamilyen hasonló,gondja leheet, és az pozitívum, hogy keresik a társasági életet, a közösségi kommunikációt lassan, ( ésugyan nem 100% osan) de tanulgatják.
Egy olyan aspis mint sheldon karaktere még Leonard kaliberű embert is 2 nap alatt taccsra tenne.
4/8 anonim válasza:
Az hogy igazából sheldon meleg :D azért nem kereste a nők társaságát :DD
5/8 anonim válasza:
Húje. Sheldon karaktere NEM meleg. ( az hogy Jim Parsons az, azegy másik dolog) . Aki ( látens) biszex , és úgy isvannak megírva gyakran a poénok : az Rajes, (az eredeti hang még dob rajta, mert erősen nyavajgós akcentusos)
6/8 anonim válasza:
Nem visel el semmit, csak látszólag elnyomott fél a kapcsolatban. Elképesztő ügyes módon manipulálja bele Sheldont tulajdonképpen amibe csak akarja. Szex, házasság, gyerek kérdés. Rengeteg alkalommal ez konkrétan ki is van mondva a sorozatban, tök nyíltan felvállalja, hogy folyamatosan kondícionálja. Hogyha valamilyen személyiségzavart kéne ráhúzni Amy-re én azt mondanám, hogy nárcisztikus vagy pszichopata.
7/8 anonim válasza:
Éppen ezért írtam hogy meleg tudom hogy a karaktere nem az!
Csak ugye a sorozatban volt egy két olyan szitu amikor lenördel meleg párnak nézték őket :D
8/8 anonim válasza:
Amynek semmilyen személyiségzavara nincs. Szimplán nagyon visszafogott/visszafogták a szülei, plusz introvertált. Az sem mindegy melyik Amyről beszélsz, az első olyan évadban, amiben szerepelt, még Sheldonhoz hasonló autista karaktere volt. Aztán a sorozat készítői adtak neki egy teljesen más személyiséget. Elég nagy baki, és baromi zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!