Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen jelek utalnak arra, hogy aki eddig csupán barátod volt ( fiú barát) elkezdett érezni irántad valamit? (Kíváncsi vagyok, mert úgy érzem egy fiú barátom többet kezdett érezni)
Figyelt kérdés
Adnátok pár jó tanácsot?! Esetleg tapasztalat, mire érdemes figyelni? Én hibáztam volna? Semmit nem tettem.2019. ápr. 15. 18:41
11/14 anonim válasza:
Férfi és nő közt nincs baràtsàg. A haverod màr egy ideje meg akar dugni téged.
12/14 A kérdező kommentje:
Ezt azért cseppet sem hinném. Nem az a fajta férfi, aki egy darab húst lat csak a nőkben. A barátom, ismerem. És nagyon jól tudom, hogyan áll a nőkhöz.
2019. ápr. 15. 21:21
13/14 anonim válasza:
De ha kedvel téged, akkor nem csak egy húst lát benned , ha nem egy kész csemegét , tehát meg akar dugni !
14/14 A kérdező kommentje:
13!
Feladom! :) :)
2019. ápr. 16. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!