Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ereje teljében lévő férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ereje teljében lévő férfi egy dundibb nőt is fel tud a karjaiba emelni?

Figyelt kérdés

Mondjuk adott egy 80 kgos pasi és egy 80 kgos nő. A férfi egyébként is olyat dolgozik, amiben emelget, jó fizikai erővel bír, de mondjuk a csajszi ugyanannyi súlyban mint ő.

Fel tudja a karjaiba venni esetleg egy darabig vinni is, reális lehet ez?

Előre is köszönöm a válaszokat, bolond kérdés tudom de érdekel.:D

2019. ápr. 13. 13:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, inkább ne próbálja meg mert nagyon ciki lesz ha nem sikerül.
2019. ápr. 13. 13:20
 2/13 anonim ***** válasza:
56%

Ne akard, hogy hasi vagy gerincsérvet kockáztassa.

Fogyjon le aki emelésre vágyik, a balett vagy jégtáncosok is ezt teszik.

2019. ápr. 13. 13:21
 3/13 anonim ***** válasza:
32%
Bakker, nemhiszem. Én az 55kilómmal is paráznék, hogy elbír-e :D
2019. ápr. 13. 13:25
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Én soha nem sportoltam, mert lusta egy természetem van, de húszas, harmincas éveimbe egy 60-70 kilós búzás zsákot lazán feldobtam a vállamra és elsétáltam vele. Most hatvan felett, a párom 75 kiló körül van és simán elviszem, mivel ő kapaszkodik is. Nem kéne ennek egy nagy mutatványnak lenni.
2019. ápr. 13. 13:31
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

Höhö. Csak nézd meg, hogy viszik a 25kg-os bőröndöt ki a reptérre... És az még 30kg sincs! :)

De persze a bogyóagyú, gyúrós macsók majd verik itt más farkával a csalánt, mert ettől ők faxábbnak érezhetik magukat. :))

2019. ápr. 13. 13:39
 6/13 anonim ***** válasza:
85 kilósan, sportos alkattal, de nem kigyúrva, gond nélkül elbírok egy 80 kilós embert. Persze nem órákon át cipelni, de pár percig vagy pár méterig nem gond.
2019. ápr. 13. 14:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos a kérdés, engem felemelt a párom többször is örömémeben, pedig 85 kg vagyok, ő is kb annyi és egy kicsit alacsonyabb, mint én.
2019. ápr. 13. 14:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Pár választ nem értek. Egy átlagos ember képes a saját súlyát felemelni. Nem vinni, nem a feje fölé tartani, hanem felemelni.
2019. ápr. 13. 15:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Egy átlagos férfi simán fel tud emelni 80 kilót.
2019. ápr. 13. 15:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, de én megemeltem már nem egyszer a 86 kilós férjemet. :D

(Nem fizikai munkám van, és egyébként is GYED-en vagyok)

Tehát ebből kiindulva szerintem a pasi is fel bírja emelni a nőt.

2019. ápr. 13. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!