Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Netes ismeretség során valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismeretség során valóban nem alakulhatnak ki érzelmek?

Figyelt kérdés

Nem úgy értve, hogy hébe-hóba írunk pár sort, hanem ha hosszútávon napi több órát beszélgetünk, videochat-en.

Nem mondom, hogy szerelem, de legalább némi szimpátia és vonzalom.

(Tegyük fel, hogy 10 ezer km távolság van, találkozás esélytelen)

Annyira nem értem, mikor azt mondják, csak ahhoz vonzódhatsz, akit személyesen ismersz.

A szomszédom személyesen ismerem, 4 éve látom szinte naponta, mégse vonzó számomra.

2019. ápr. 13. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Az emberek egy részének csak az létezik, amit ő maga átélt. Ha egy ilyen beszűkült ember ezt még nem élte át, nem hiszi el, hogy létezik.

Ettől függetlenül tény, hogy egyes embereknek elég kevesebb inger ahhoz, hogy kialakuljon bennük a vonzalom. Ehhez elég lehet egy beszélgetés is.

2019. ápr. 13. 12:15
 2/4 A kérdező kommentje:
*akár videochaten is
2019. ápr. 13. 12:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi párommal egy közösségi oldalon ismerkedtünk meg. A táv 200 km volt. Már az első egy hónapos ismerkedés után erős köteléket éreztünk egymás iránt.

4 és fél évig volt ez a távkapcsolat, utána az én városomba költözött. 6 éve együtt vagyunk.

2019. ápr. 13. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Érzelmek kialakulhatnak, ez nem vitás. Leginkább kötődés, szimpátia. Az igazi vonzalmat viszont én azért nem sorolnám ide, mert interneten keresztül, személyes interakció nélkül az ember inkább a fejében épít fel valamit, aminek lehet hogy nem sok köze van a valósághoz. Vonzódsz persze, de inkább az általad kialakított képhez. Ezek is végződhetnek egyébként happy end-del, én is több ilyen esetről hallottam már, de nagy a rizikófaktor, hogy nem olyan lesz a másik, mint amilyennek gondoltad. Úgyhogy amilyen hamar lehet, érdemes megejteni a talit. Vagy ha semmi esély sincs rá, elfelejteni a dolgot.
2019. ápr. 14. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!