Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet hosszútávon, hogy mindig a lány "furikázza kocsival" a srácot és mindig ő megy a férfihoz?
A lánynak van egyedül autója. A srác pedig egy 10km-re lévő faluban lakik és mindig a lány megy hozzá kocsival. Ha pedig a lánynál van a srác, a csaj haza is viszi.
28 év körüliek.
Ki nem szarja le, hogy hogy csinálják, ha nekik így jó?!
Egy párkapcsolatban minden közös megállapodás kérdése. Azt meg pont leszarják normál esetben, h mások mit gondolnak.
10km?
A srác nem mer buszozni vagy kerékpározni?
Szerintem az soha nem jó, ha az egyik félnek mindig több energiát kell beleraknia a találkozókba. Főleg ha csak 10 km-ről beszélünk, ami azért busszal/vonattal/biciklivel legalább néha megtehető távolság. Imádok vezetni, de a francnak sem lenne kedve éjszaka még oda-vissza furikázni minden alkalommal miután már jól bepunnyadtunk otthon. Nem csak fárasztó hanem veszélyes is.
De ha nekik így jó akkor hajrá. Hogyha a srác nem hisztizik be rajta, hogyha a párjának éppen nincs kedve vezetni, és nem használja ki akkor oké lehet. Nálam ez nem igazán működne hosszú távon, de nem vagyunk egyformák.
Megegyezés kérdése. Vannak akik egész életükben nem használnak autót. Én úgy nőttem fel hogy volt mindig 2 autó, 18 évesen lett is jogosítványom, azóta vezetek is nőként engem nem zavarna ha a másiknak nem lenne jogosítványa és ha épp haza kéne vinni, nem okozna problémát. ez alatt persze nem azt értem hogy mindenhova én fuvarozom. De tőlem, hozzá ide-oda közösen miért ne. Maximum hosszútávon, összeköltözésnél, gyereknél zavarna ha a másiknak nincs jogsija. Amúgy nem.
ha nekik így jó , akkor meg szerintem másoknak legyen mindegy.
Volt egy barátom annó akivel ugyanígy voltam.
Hoztam,vittem,ha mentünk valahova én vezettem. Akkor már kicsit sok lett mikor a dolgára kellett fuvaroznom.Nem tetszett neki,mikor mondtam,hogy oké,hogy nekem van kocsim de azért a sofőrje ne én legyek már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!