Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Működhet hosszútávon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet hosszútávon, hogy mindig a lány "furikázza kocsival" a srácot és mindig ő megy a férfihoz?

Figyelt kérdés

A lánynak van egyedül autója. A srác pedig egy 10km-re lévő faluban lakik és mindig a lány megy hozzá kocsival. Ha pedig a lánynál van a srác, a csaj haza is viszi.

28 év körüliek.

2019. ápr. 12. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem szarja le, hogy hogy csinálják, ha nekik így jó?!

Egy párkapcsolatban minden közös megállapodás kérdése. Azt meg pont leszarják normál esetben, h mások mit gondolnak.

2019. ápr. 12. 21:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Neked nem mindegy? Ha nekik így jó.
2019. ápr. 12. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez működött egy darabig, nekem nem volt túl jó ez nőként, de aztán egy év múlva a párom vett autót. Ha normális kapcsolat akkor ez működőképes dolog. Sosem használt ki emiatt a párom.
2019. ápr. 12. 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:

10km?

A srác nem mer buszozni vagy kerékpározni?

2019. ápr. 12. 22:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az soha nem jó, ha az egyik félnek mindig több energiát kell beleraknia a találkozókba. Főleg ha csak 10 km-ről beszélünk, ami azért busszal/vonattal/biciklivel legalább néha megtehető távolság. Imádok vezetni, de a francnak sem lenne kedve éjszaka még oda-vissza furikázni minden alkalommal miután már jól bepunnyadtunk otthon. Nem csak fárasztó hanem veszélyes is.

De ha nekik így jó akkor hajrá. Hogyha a srác nem hisztizik be rajta, hogyha a párjának éppen nincs kedve vezetni, és nem használja ki akkor oké lehet. Nálam ez nem igazán működne hosszú távon, de nem vagyunk egyformák.

2019. ápr. 12. 22:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Láttam olyat, hogy a nőnek van kocsija, a férfinak nincs, ezért a nő vezet ha elutaznak valamerre. Ugyanabban a városban laknak. Szerencsés fickó, hogy a csinos barátnője nem akad fenn ilyen dolgokon, hogy "furikázás".
2019. ápr. 12. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Megegyezés kérdése. Vannak akik egész életükben nem használnak autót. Én úgy nőttem fel hogy volt mindig 2 autó, 18 évesen lett is jogosítványom, azóta vezetek is nőként engem nem zavarna ha a másiknak nem lenne jogosítványa és ha épp haza kéne vinni, nem okozna problémát. ez alatt persze nem azt értem hogy mindenhova én fuvarozom. De tőlem, hozzá ide-oda közösen miért ne. Maximum hosszútávon, összeköltözésnél, gyereknél zavarna ha a másiknak nincs jogsija. Amúgy nem.

ha nekik így jó , akkor meg szerintem másoknak legyen mindegy.

2019. ápr. 12. 22:23
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
7: Jó olvasni, hogy vannak így ezzel még páran. Nekem például nem sikerült jogsit szereznem nagyjából 1 millió forint beleölése után sem. Nem mindenkinek van ehhez érzéke, szóval jó, ha valaki képes ezt megérteni.
2019. ápr. 12. 22:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Volt egy barátom annó akivel ugyanígy voltam.

Hoztam,vittem,ha mentünk valahova én vezettem. Akkor már kicsit sok lett mikor a dolgára kellett fuvaroznom.Nem tetszett neki,mikor mondtam,hogy oké,hogy nekem van kocsim de azért a sofőrje ne én legyek már!

2019. ápr. 12. 22:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Működhet, mert pl mi van ha a srácnak meg helikoptere van? Azt meg érthető ha nem veszi elő 10 km-ért
2019. ápr. 12. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!