Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Be lehet valakibe szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leiyla kérdése:

Be lehet valakibe szeretni csak kép és pár beszélgetés után ami online történik?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 11. 02:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mi így szerettünk egymasba, 5 éve vagyunk együtt.

Az elején kőkeményen szembesített a valósággal hogy milyen is, szóval semmi negatív meglepetés nem ért a személyes találkozón, sőt. Mindig azt mondjuk, randi előtt azt gondoltuk, hogy ha csak a fele igy úgy, már jó....ehhez képest 120% lett :-)

De azt tudom hogy elég kivételes mikor vki igy beletalál.

2019. ápr. 11. 08:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi is így szerettünk egymásba. Pedig egyáltalán nem kerestem párt magamnak. Beszélgettünk,tetszett az ember. Soha nem találkoztunk de bő 1 évig beszélgettünk volt párja,nekem is. Aztán ő amikor már jóideje nem volt senkije,szerelmet vallott. Hónapokig ugyanígy beszélgettünk,(az én párommal addigra a harmadik mentőakció is kudarcba fulladt,nem akarta) ekkor már engedtem és én is megszerettem. Egyszercsak találkoztunk,1 hónap múlva már együtt éltünk. Ennek több mint 5 éve. (Mármint a valós kapcsolatnak)

Szóval igen,lehetséges. És nem tinik vagyunk ,mielőtt valaki azzal jönne (39f és 37n)

2019. ápr. 12. 07:41
 13/13 anonim ***** válasza:
webcam talán egy kis valós vonzalom , de képek alapján sok csalódás érheti az embert, amíg valakivel jót beszélgetsz és nem tudod milyen kívülről , automatikusan a legjobbat képzeled, aztán élőben meg le fordulsz a székről.
2019. ápr. 22. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!