Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudjam, hogy többet érez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy többet érez?

Figyelt kérdés
Van egy szexkapcsolatom egy csajjal, de valamiért úgy érzem, hogy kezd kialakulni benne valami érzelem. Most már inkább barátság extrákkal. Fogok vele beszélni, de ő inkább olyan ember aki elfojtja érzelmeit, S előre is érdekelne hogy miből láthatnám hogy hajlandó lenne a párkapcsolatra.
2019. ápr. 9. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyenesen kérdezz rá. Hány évesek vagytok? Ne játszmázz, meg keress jeleket, semmi értelme.
2019. ápr. 9. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
A kérdést meg is válaszoltad"úgy érzem kezd kialakulni valami érzelem".Kérdés te mit szeretnél?Hasonlóan érzel és többet szeretnél tőle?Mindenképpen beszélj vele erről.
2019. ápr. 9. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:
50%

Remélem te nem az én szexkapcsolatom vagy, mert akkor kereshetek mast szexre😁 es barátaim sincsenek🙄

*Viccet félretéve: persze, hogy lehetséges. Korábban velem is megesett, hogy lányként belezúgtam a szexpartnereimbe, több alkalommal. Azt persze mondanom sem kell, hogy nem viszonozták. (Legalábbis akkor és ott nem.)

Ha látod a jeleket, akkor közeledj felé, de szerintem csak finoman. Én nem vagyok annak a híve, hogy hirtelen fedd fel magad neki. Inkább lassabban, közben még marad idő megismerni egymást.

26L

2019. ápr. 9. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!