Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok! Ti hogyan vigasztalját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti hogyan vigasztaljátok meg a barátnőtöket, ha sír?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 22:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A párom ilyenkor megölel, hagyja, hogy kisírjam magam 2-3 percig majd mikor kevésbé sírok megkérdezi, hogy hozzon e zsepit. Miután kifújtam az orrom megkérdezi, hogy mi a baj, mi történt stb és meghallgat. Aztán megnyugtat, hogy itt van és minden rendben lesz. Ezután bevackolunk az ágyba és szénné ölelgetjük egymást. =)
2019. ápr. 14. 08:08
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát a szájába adom és akkor nem bír szopás közben sírni
2019. ápr. 14. 09:45
 13/14 Effecthunter válasza:

Attól is függ hogy tudfod e az okát és hogy mi az ok.

Én többnyire hagyom hogy kisírja magát,közben beszélek hozzá hogy adja csak ki,és közben nevettetem pár apró szóval,poénnal.

A nevetések lassan felváltják a sírást és el tudja mondani mi is történt.Akkor meghallgatom (Igyekszem az ő útját megérteni,nem bszélek bele semmit hogy miért történt)Persze biztos más az eset ha miattad sír,akkor időt kell neki adni,és ne menj az agyára hogy mi a baj és társai,inkább adj neki időt(jellemzően 24-48 óra)addig te is át tudod gondolni mit rontottál/ronthattál el és megbánd ha esetleg tényleg te hibáztál.Aztán higgadtan megbeszélni.

Remélem tudtam segíteni.

Előző kommentelőknek meg annyit hogy igen szomorú hogy ti így gondolkodtok,de nem baj mert ilyen kommentek után egy biztos.

Az életben akkor voltatok legközelebb egy nőhöz amikor születtetek!

Blessed love!

2019. ápr. 14. 13:43
 14/14 Meton ***** válasza:
A nő azért sír, mert depressziós. Nem ritka dolog és nincs különösebb oka, egyszerűen csak sír. Ha veled van baja, akkor nem sírni fog, hanem hisztizni, ami nagy különbség. A depresszió pedig önbizalomhiányból fakad. A szex mindig segít, de egy jó cukrászda is, vagy a sport, vagy egy jó buli. A legnehezebb persze kimozdítani a mélypontról, hogy a sírógörcsöt valahogy elhagyja, na erre jó az óvatos viccelődés, bár én inkább a szexre szavaznék. Persze kinek mi fekszik jobban.
2019. ápr. 15. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!