Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene neki ha átküldeném a videot?
Egy sráccal szombaton csokoloztunk 1,5 órán keresztül de elvileg nem emlékszik rá....
Ma beszéltünk és én mondtam el neki mi történt mert ő elvileg 8 feles után másnapra mindent elfelejtett...
Közölte, hogy bejövök neki de ennyibe maradtunk.
A ház ahol lakók bevan kamerázva és nagyon durva amit mi lemüveltünk :)
A barátnőm szerint oda és vissza van értem csak szerinte kéne neki ez a löket, hogy tutira rájöjjön.
*mert ő pl nem élvezte annyira, csak beleadott minden szenvedélyt.
Ha már itt a lehetőség, kapott az alkalmon, és minél jobban jóóól "szétcsókolt" :):S:)
ok ház be van kamerázva, csak hogy nem adják csak úgy ki a felvételeket. Neked nyilván nem fogják kiadni.
Nagyon is emlékszik rá, két alkalmat nem felejt el, csak semmit nem akar tőled, a részeg smároláson kívül.
Csáó!
Ahogy olvastam szerintem nem jössz be neki mert ha 2x letagadja hogy csókolóztatok akkor az offos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!