Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene neki ha átküldeném a videot?
Egy sráccal szombaton csokoloztunk 1,5 órán keresztül de elvileg nem emlékszik rá....
Ma beszéltünk és én mondtam el neki mi történt mert ő elvileg 8 feles után másnapra mindent elfelejtett...
Közölte, hogy bejövök neki de ennyibe maradtunk.
A ház ahol lakók bevan kamerázva és nagyon durva amit mi lemüveltünk :)
A barátnőm szerint oda és vissza van értem csak szerinte kéne neki ez a löket, hogy tutira rájöjjön.
Ahogy irtam ma erről beszéltünk és azt mondta, hogy oka van ennek, tetszek neki.
És ez már második alkalom, hogy ilyen történt...
A szomszédom 3 éves heti/napi szinten találkozunk tehát ismer engem és a személyiségemet...
Nagyon sok mindent tudunk egymásról.
Ma reggel is találkoztunk, hogy erről beszéljünk.
De szerintem nem akar tőled többet, csak izgatta, hogy milyen lehet veled csókolózni.
Amúgy még az is lehet, hogy a személyiséged is tetszik mégis neki, csak pontosan tudja, hogy téged nem merne "bevállalni" egy életre; mert pl te annyira pörögsz, hozzá képest, ő meg be van lassulva; így a másik szemszögből nézve; tehát hosszú távon lehet, hogy pl nem tudná tartani veled a tempót.
De gondolj már bele. Ha tagad; ha azt mondja, semmi nem rémlik, semmi nem dereng neki; és úgy él, mintha meg sem történt volna; nem kér tőled randikat, full úgycsinál az ő részéről, mintha tényleg meg se történt volna; akkor szerinted érdekled?
Ha ismeri a személyiségedet, és úgy utasít el; akkor nem kellesz neki valszeg.
Meg ha nem emlékszik rá tegyük fel tényleg a csókokra.
De akkor mondaná, hogy "De ha már ígyalakult, hogy ezt említetted, tényleg, mi lenne, ha randiznánk?" Tehát már szöget is ütött volna a fejében a gondolat; rákapott volna az ötletre, ráfűzött volna az ötletre egyet, hogy "Hú, tényleg, nem is rossz ötlet, nem is lenne rossz ötlet veled járni. Jövőhéten randi?" És akkor ezt így mosolyogva kérdezné. Tehát nem érdekled; ha teljesen tagad és hárít, és nem is kap az ötleten, hogy 'tényleg, mi lenne, ha...' akkor nem keltetted föl eléggé az érdeklődését , különben keresne. Most már föl van dobva a labda neki, most már neki kéne keresnie téged, ha akar valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!