Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent egy férfi szájából?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel fél éve ismerjük egymást. Eleinte ez egy kapcsolatnak indult, de úgy alakultak a körülmények, hogy végül barátság extrákban egyeztünk meg. De végül fokozatosan vitt haza magához is, a családtagjaival összeismettetett azáltal, hogy legtöbbször már nála találkozunk, közös programokat csinál pl bográcsozás. Én szeretem és ezt elmondtam neki, de erre semilyen választ nem kaptam. Sem azt hogy igen, sem azt hogy nem. Rákérdezten végül és ő annyit mondott, hogy vannak érzései irántam. Ez mit jelent pontosan? Jelentheti e azt egyáltalán hogy ő is viszont szeret?2019. ápr. 8. 20:00
1/9 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti hogy nem vagy közömbös a számára, fontos vagy neki... Lehet kezd beléd szeretni. Hajrá!
2/9 anonim válasza:
Ez olyan, ha jobb jon lelepne duma.
3/9 anonim válasza:
Mondhatjuk hogy varja a jobbat, addig meb elvan veled.
4/9 anonim válasza:
Ja, úgy alakultak a körülmények... xD Néha szervez programokat, arra az idpre úgy tesz, mintha a nője lennél, addig be van fogva a szád. Aztán majd melletted jól becsajozik.
5/9 anonim válasza:
"vannak érzései irántam." Egy picit kevesebbet a semminél!
6/9 anonim válasza:
Még jó hogy összeismerkedtél velük,és így csinálta,mivel oda jársz.Anyuci apuci örül,van 1 barátnő,be is van mutatva,közben a srác nagyon jól tudja hogy ez nem sokat jelent neki,de mivel kell a szexhez egy hely,így egyszerűbb volt a bemutatást választani.
7/9 anonim válasza:
Ha jön jobb nő, akkor neked pápá.
8/9 anonim válasza:
Az érzései kb annyiban merülnek ki, hogy néha szeretne megdugni. Aki veled akar lenni az veled van. Mindenki más csak szédít.
9/9 anonim válasza:
Nem terveznék vele jövőt, az tuti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!