Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nő fiatalabb férfival való kapcsolat, viszony működőképes?
41 évesen kerültem olyan helyzetbe,hogy egy kb.12-13 évvel fiatalabb férfi érdekel...
Eddig nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki,hisz arra gondoltam,hogy mindig is a jóval idősebb pasik vonzottak,és átmeneti állapot,meg hogy egy helyre járunk sportolni,és persze tele van izmos,szép fiúkkal a hely,ez elkerülhetetlen,de sajnos nem múlik a dolog.
Nehezítő körülmény,hogy hetente 3x találkozunk.Így ugye elég nehéz a dolog.De ami a legnehezebb,hogy figyelnem kell,hogy ne küldjek erről felé semmiféle jelzést...ez rohadt nehéz..
Félreértés ne essék,én személy szerint szánalmasnak tartottam idáig ezt a felállást,mert ez kb. olyan mintha kapuztárási pánik lenne egy nőn...Lehet az is,ki tudja..Szóval nem szimpatikus ez a dolog,de most beleestem ebbe a csapdába.
Szóval ha bárkinek bármi tapasztalata van ezzel kapcsolatba,hogy működik,vagy nem,minden negatívum,vélemény érdekel.Őszintén...
Én 20 éves vagyok a barátnőm márciusban lesz 22 én meg csak decemberben 21 :D igaz ez nem 10 év különbség de akkor is...
Nincs ezzel semmi baj egyáltalán nem kapu zarasi pánik hiszem egy 41 éves nő aki rendszeresen sportol nos az még mindig a szépsége csúcsán lehet!
Meg figyelj az lényegtelen hogy a jóval idősebb pasik vonzodtak én sem tudtam volna elképzelni a nálam idősebb nőt és most...
hogyha a srac viszonozza a dolgot akkor gondolom semmi baj nincs belole nyugodtan küldj jelet neki ha annyira tetszik! A férfi mindig nehezen veszi a jeleket de hogy ha egy idősebb nőről van szó akkor még csak bele sem gondolni!
Rövidtávú kapcsolat, vagy szexkapcsolat lehet belőle. De az a helyzet, hogy nyugodtan találhat magának egy 12 évvel fiatalabb nőt, aki csinosabb és hosszabb ideig lesz csinos/fiatal. Lehet lepontozni, de ez a valóság.
Akik azt írják, hogy működhet, azok elfelejtik odaírni, hogy mennyire ritkán.
Lottót is meg lehet nyerni, de épeszű ember nem fog erre alapozni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!