Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Beleszerettem "Mr tökéletesbe"? Hogy ábránduljak ki belőle?
Miért ne kötné le magát egyetlen lány mellett? Csak mert valaki jófej és jólnézki nem ekvivalens azzal, hogy nincsen értèkrendje és nem ugyanarra vágyik.
Ha viszont Ő nem, akkor pont az hiányzik belőle, amire neked szükséged van - ez nem elég kiábrándító? :D
Ha Ennyire nem ismered, akkor ugye azzal tisztában vagy, hogy ez amit te szerelemnek érzel az a te kivetulesed ö rá, mivel nem ismered. Magyarul a magad gondolataiba vagy szerelmes amit rávetítesz. Ez pszichologia...
Ez nem segit esetleg kicsit jozanodni - ha uj az info? ;)
Beszéld ezt meg vele.
Tini szint.
Nem szeretnék vészmadárkodni, de valoszinű jól látod.
Sosem fog magváltozni, mindig kell neki a női elismerés, a legritkább esetben maradnak meg egy mellett.
En nem is szeretem ezt a mindenkivel kedves pasikat.
Altalában amilyen kedves arcát mutatja olyan bunkó is szokott lenni, ha valami nem tetszik neki.
Szerintem kerüld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!