Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok nekem tanácsot hogyan változna ez?
Óóóóó, ez nem jelent rosszat, sok ilyen sztorit hallottam már, mind jól végződött. Igaz ellentmond az előítéletnek, miszerint "a férfiak szexmániásak".
De ha nagyon zavar tégy te egy óvatos első lépést.
Ez jó jel ha a férfi nem mer lépni és tartás van benne, kivárja a pillanatot. Nem rögtön leteper, hanem hónapokig képes ismerkedni veled. A jelleme szerintem nagyon jó és megbízható személyiség, ezt férfi szemmel írom. Lehetséges hogy komolyan gondolja veled és szeretne megismerni jobban, illetve tisztel annyira hogy nem ront rád, ő tényleg a lelkedre kíváncsi. Menj el vele moziba, színházba, koncertekre és nem ciki ha mondjuk fél évig csak barátok vagytok. Ne siettesd csak érezd magad jól vele.
Úgy gondolom ebből egy őszinte és korrekt kapcsolat is kialakulhat, de mivel netes pasi, benne van a lehetőség hogy akár veszélyes is lehet, aki nem kell senkinek. Az ember igazi énjét csak idővel mutatja ki. Ebből a szempontból jó hogy nem sieti el a dolgot. Legyél okos és figyelj minden jelre aztán mérlegelj hogy megéri e vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!