Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetek óta vívódom a belső érzelmeimmel. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Van párom akivel 3 éve vagyunk együtt. Róla tudni kell, hogy egy tünemény, imád engem és, mint ember is kíváló. Viszont én marha beleszerettem egy férfiba, aki 9 évvel idősebb nálam :( ciki, de párom és ez a férfi ismerik egymást régóta, így biztos vagyok benne, hogy a srác kezdeményezni se fog. Attól félek, ha nem lépek az új srác felé, akkor évek múlva ezt bánni fogom, illetve "mi lett volna, ha..." lenne. De félek attól is, ha lépek felé esetleg visszautasít, es a jelenlegi páromat se szeretném megbántani. Mit tennétek a helyemben? Mit tanácsoltok? Én 21/L párom 26/F a másik srác 29/F2019. márc. 28. 20:33
1/5 anonim válasza:
Sajnálatból nem érdemes maradni valaki mellett.
2/5 anonim válasza:
A srácot "illene" dobnod mindenképp. Te már nem szereted őt. És csak azért maradnál vele, mert ő egy biztos pont, az a legaljasabb dolog, amit tehet valaki a másikkal...
3/5 anonim válasza:
Ha most igazából az a kérdés, hogy melyiket válaszd, akkor egyértelmű, hogy az 'új' férfit, de nem azért mert annyira szereted, hanem kérdezd meg magadtól, szereted a mostani párod? a válasz egyértelműen nem, legalább is úgy nem szereted mint ahogy kéne egy párkapcsolathoz.
Tehát jó tanácsként mondom, hogy ne rabold az idejét és a tiedet sem.
4/5 anonim válasza:
Nagyon szépen körülírtad, hogy nem szeretnél 2 szék közül a pad alé esni, ami nem túl szép dolog (és még finoman fogalmaztam). A mostani barátoddal valszeg már csak megszokásból vagy együtt, meg nem akarsz egyedül maradni, de már nem szereted, mert akkor nem álmodoznál a másikról. Legyél korrekt, és szakíts szegény barátoddal.
5/5 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazatok van! :(
2019. márc. 28. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!