Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfiba tud egy felnőtt nő (30 fölött) szerelmes lenni? Milyen belső, külső tulajdonságok a vonzóak?
Tudom, hogy ez most egy meglehetősen furcsa kérdés, de vannak bennem sztereotípiák, amiket szeretnék a fejemből kitörölni.
Most a nők véleményét várom, hogy kikerekedjen belőle egy kép.
Legyen vonzó.Ennyi
Tudjak vele beszélgetni, udvarias legyen, hú annyi mindent tudnék mondani, de akkor engem itt megköveznének :)
34N
Csak engem akarjon. Ne egy opcio legyek a szamara vagy mert nem akadt neki mas, hanem ENGEM akarjon. Mindenestul, a testem, a lelkem, a kis hulyesegeimet.
Amugy ertelmes legyen, erdeklodjon minden irant, NE nezzen tv-t, szeresse a zenet es talan jatszon is egy hangszeren=legyen erdekes szamomra.
Legyen sotet a humora, hasonlo, mint az enyem, NEM PC!
Tisztelni tudjam, felnezzek ra, legyen onbizalma, legyen nalam intelligensebb es NE TEGYEN MEG MINDENT NEKEM, csak azert mert kerem. Vagyis ne menjen le pincsikutyaba, csak, hogy legyen p#nci.
Ne akarjon gyereket, hazassagot, kozos jelzalogkolcsont.
Es szexualisan izgato legyen, hogy ha csak arra gondolok, hogy elkap es jol megdonget, mar akkor varjam a talalkozasunkat. (koszonom nem kellenek ajanlatok levelben!)
Ilyesmik. De meg akkoris kerdeses a dolog. De ez nem a ferfiak hibaja, en talan meg sose voltam igazan szerelmes.
32N
#6 en irtam az 5-s valaszt. Kivancsi lennek melyik resze volt tul sok neked?
Az, hogy fel szeretnek nezni ra vagy hogy szexualisan vonzo legyen szamomra?
En mar tul vagyok egy hazassagon, szoval koszonom de megegyszer nem kovetem el azt a hibat, hogy olyan ferfival legyek akit nem fogadok el 100%. Ha mar "jo fej, csak..." akkor hagyom, mar csak miatta is, hogy mindkettonknek legyen eselye olyat talalni aki ugy szeret, ahogy vagy.
Kivancsi vagyok, hogy mibol szurted le, hogy egy hedonista, onzo no vagyok?
Par mondat alapjan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!