Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves férfi,17 éves lány esetén jogilag lehet valami?
Ezek szerint csak k.félgeted.
Az apja helyében minimum, hogy betörném az orrod.
Remélem, családod, feleséged is van, akkor lenne tökéletes az összkép. Meg ha lenne egy saját, ugyanilyen korú lányod.
***kimentem hányni***
Ezt ő is tudja, hogy csak szórakozol vele?
17 évesen tudnak a tinik nagyon buták lenni. Például kitalálja, hogy ha terhes lesz tőled, akkor jól megfog.
Annak már lesz jogi következménye is.
"És mit csináltok közös program címszóval, diszkóba mentek, vagy a játszótérre?"
17 évesen színházba/moziba/kiállításokra/koncertekre/iparművész táborokba/sportolni/nyelvet tanulni/gitárórákra jártam.
De nem is vágytam közel 50-es férfiakra mondjuk, olyan 30-35-ig max, ez igaz.
#16:
A felsorolt programok bármelyikére elkísérheti a kislányt a bácsi, legfeljebb megdícsérik érte, hogy milyen szép lánya van.
Én amúgy nem jártam színházba meg múzeumba 17 évesen, én bulizni jártam, meg biliárdozni. A legtöbb tini ilyen korban szórakozik. Főleg azok, akik rámásznak az apukájukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!