Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A magabiztosság, határozottság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magabiztosság, határozottság, akaraterő lehet vonzó?

Figyelt kérdés
Ha valaki kinézetre nem extra de a fentebbi tulajdonságokkal rendelkezik az felülírhatja a külső adottságokat?

2019. márc. 25. 10:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%

Számomra nem, de ez csak én vagyok.

Pl. lehet valaki mosolygós, életvidám, határozott ha közben el van hízva. Ez számomra így szexuálisan nem vonzó.

2019. márc. 25. 10:32
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Persze, lehet vonzó, hiszen nem mindenkinek lehet tökéletes külseje.

Ami viszont fontos -szerintem...legyen alapja a magabiztosságnak, határozottságnak mert ez fontos.

2019. márc. 25. 10:34
 3/13 anonim válasza:
79%
Természetesen! És igazából nagyobb részben a belső tulajdonságok döntenek, mert lehet hogy kinézetre tetszik egy pasi/csaj, de ha belülről teljességgel taszító akkor az a kapcsolat úgyse fog működni hiába tetszik neked az illető kinézete.
2019. márc. 25. 10:35
 4/13 anonim ***** válasza:
61%
Persze.
2019. márc. 25. 10:35
 5/13 anonim ***** válasza:
Felülírhatja! Persze van az a "kategória" is, amit már nem lehet...
2019. márc. 25. 10:47
 6/13 anonim ***** válasza:
43%

Pasiknál igen.

Nőknél a pasik leszarják a belsőt.

2019. márc. 25. 10:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
6-os nem szarjuk le a belsőt, de a határozottság, magabiztosság, akaraterő masculin tulajdonság, ettől nem lesz vonzó egy nő, főleg ha egyáltalán nincs benne gyengédség. Persze van kivétel.
2019. márc. 25. 10:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"de a határozottság, magabiztosság, akaraterő masculin tulajdonság"

Bocsi, de ezen jót nevettem. :D Olyan nincs, hogy maszkulin vagy feminin egy tulajdonság. Egy tulajdonságnak nincsen neme. :)

Szóval, akkor egy nőnek ne legyen akaratereje megvalósítani a kitűzött céljait, mert az férfias? :D

Ha nem utasítom el határozottan és magabiztosan egyes b..nkó p..raszt embereket, akkor még jobban belém tudnak rúgni.

2019. márc. 25. 11:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ui.: ha állásinterjún nem vagyok határozott és magabiztos, akkor nem kapom meg az állást.
2019. márc. 25. 11:11
 10/13 anonim ***** válasza:
34%
8-as én nem mondtam, hogy mellőzd ezeket a tulajdonsagot, számomra van neme ezeknek a tulajdonságoknak. Példa: az izom nálam masculin dolog, a mell feminin, ez nem azt jelenti, hogy ne legyen izma egy nőnek, vagy melle a férfinak, nem is lehetne ilyen nyilván. Az arány a lényeg, amelyik oldalra dől a dolog azzal nevezem meg a nemét. Senki sem tökéletesen feminin, vagy masculin, főleg minden tulajdonságában. Én egyébként ebből a szempontból szeretem a magabiztos nőket, aki kimeri mondani a véleményét, de imádom amikor érzek egy kis remegést a hangjában, aki határozottnak mutatja magát, de legbelül ott van benne a gyengédség is azért (nem gyengeség). A férfi gondolkodás már csak ilyen, pedig aztán én nem vagyok egy macsó.
2019. márc. 25. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!