Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magabiztosság, határozottság, akaraterő lehet vonzó?
Számomra nem, de ez csak én vagyok.
Pl. lehet valaki mosolygós, életvidám, határozott ha közben el van hízva. Ez számomra így szexuálisan nem vonzó.
2019. márc. 25. 10:32
Persze, lehet vonzó, hiszen nem mindenkinek lehet tökéletes külseje.
Ami viszont fontos -szerintem...legyen alapja a magabiztosságnak, határozottságnak mert ez fontos.
2019. márc. 25. 10:34
3/13 anonim válasza:
Természetesen! És igazából nagyobb részben a belső tulajdonságok döntenek, mert lehet hogy kinézetre tetszik egy pasi/csaj, de ha belülről teljességgel taszító akkor az a kapcsolat úgyse fog működni hiába tetszik neked az illető kinézete.
2019. márc. 25. 10:35
2019. márc. 25. 10:35
Felülírhatja! Persze van az a "kategória" is, amit már nem lehet...
2019. márc. 25. 10:47
Pasiknál igen.
Nőknél a pasik leszarják a belsőt.
2019. márc. 25. 10:50
6-os nem szarjuk le a belsőt, de a határozottság, magabiztosság, akaraterő masculin tulajdonság, ettől nem lesz vonzó egy nő, főleg ha egyáltalán nincs benne gyengédség. Persze van kivétel.
2019. márc. 25. 10:58
"de a határozottság, magabiztosság, akaraterő masculin tulajdonság"
Bocsi, de ezen jót nevettem. :D Olyan nincs, hogy maszkulin vagy feminin egy tulajdonság. Egy tulajdonságnak nincsen neme. :)
Szóval, akkor egy nőnek ne legyen akaratereje megvalósítani a kitűzött céljait, mert az férfias? :D
Ha nem utasítom el határozottan és magabiztosan egyes b..nkó p..raszt embereket, akkor még jobban belém tudnak rúgni.
2019. márc. 25. 11:06
Ui.: ha állásinterjún nem vagyok határozott és magabiztos, akkor nem kapom meg az állást.
2019. márc. 25. 11:11
8-as én nem mondtam, hogy mellőzd ezeket a tulajdonsagot, számomra van neme ezeknek a tulajdonságoknak. Példa: az izom nálam masculin dolog, a mell feminin, ez nem azt jelenti, hogy ne legyen izma egy nőnek, vagy melle a férfinak, nem is lehetne ilyen nyilván. Az arány a lényeg, amelyik oldalra dől a dolog azzal nevezem meg a nemét. Senki sem tökéletesen feminin, vagy masculin, főleg minden tulajdonságában. Én egyébként ebből a szempontból szeretem a magabiztos nőket, aki kimeri mondani a véleményét, de imádom amikor érzek egy kis remegést a hangjában, aki határozottnak mutatja magát, de legbelül ott van benne a gyengédség is azért (nem gyengeség). A férfi gondolkodás már csak ilyen, pedig aztán én nem vagyok egy macsó.
2019. márc. 25. 11:25
Kapcsolódó kérdések: